Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs sebebiyle cemiyet hayatının ünlü isimleri de ‘Evde kal’ uyarısına harfiyen uyup, karantina günlerini evlerinde geçiriyor

Kitap kurdu

TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un kızı Dila Bulut, hem başarılı bir avukat hem de yönetmen ve senarist... Karantina günlerini evinde dinlenerek geçiren Dila Hanım, şu sıralar teknolojiyle ilgili bol bol kitap okuyor.

KARANTİNA GÜNLERİ

Kekler mis!

Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaya özen gösteren Sema Sipahioğlu, mutfakta hünerlerini sergiledi. Sema Hanım, St. Sebastian Cheesecake yapımını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

KARANTİNA GÜNLERİ

Torunla tavla keyfi

Firuz Kurbanzade, Dragos’taki evlerinde torunu Hazar Çağlayangil’le vakit geçirdi. İkili, günün büyük bir bölümünde kıran kırana tavla oynadı.

KARANTİNA GÜNLERİ

Naymanlar sanatla buluştu

Pek çok alanda yatırımları olan iş insanı Haluk Nayman, karantina günlerini eşi ve kızıyla sanat maratonuna dönüştürdü. Haluk Bey, çatı katında baterisiyle müzik yaparken, eşi Fulya Hanım da evin bir köşesinde örgü örüp, stres attı. Evin güzel kızı Ece Nayman ise salonda ebru sanatından örnekler yaptı.

KARANTİNA GÜNLERİ