Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Club’ta düzenlenen DHL Open Golf Turnuvası, önceki günkü finalle son boldu. Dokuz farklı kategoride mücadele eden 26 golfçü, ödüllerine kavuştu.

Bu yıl ikincisi yapılan DHL Open Golf Turnuvası, üç gün boyunca 300 sporcuyu ağırladı. İş ve cemiyet dünyasının golf tutkunlarını bir araya getiren etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Kaan Terzioğlu, Beyhan Benardete, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer ve Nihat Özdemir’in de aralarında bulunduğu seçkin simalar, kıyasıya mücadele etti.

Kemer Country Club’ta golf ödülleri

Turnuvada, 2018 Golf ve Aprés Golf Koleksiyonu’yla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi’nin tasarımları da tanıtıldı. Ödül töreninde söz alan DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, “Türkiye’de golf sporunun gelişimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl turnuvaya çocuklar kategorisini dahil ettik ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi Yüz Yüze temsilcilerini ağırlayıp, miniklerin eğitimine destekte bulunduk” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kemer Country Club’ta golf ödülleri

ÖDÜL LİSTESİ

Man’s Cat A:

1. Okan Sezer

2. Gerald Schweighofer

3. Kadir Aydın

Lady’s Cat A:

1. Hee Ja Jeong

2. Beyhan Benardete

3. Hyun Young Shim

Gross Winner

Hyun Young Shim

Dilekler tutuldu

Zeynep Bansard ve Haluk Onaran’ın günler öncesinden hazırlıklarını yaptıkları Hıdırellez Şenliği, önceki akşam Yeniköy sırtlarındaki Kalendertepe’de gerçekleşti. Cemiyet hayatından pek çok seçkin ismi bir araya getiren etkinlikte, müzik ve eğlence başroldeydi. Yollarına güller dökülerek karşılanan misafirler, hıdırellez geleneklerini yerine getirdi. Hazal Burkankulu’nun şarkılarıyla geç saatlere kadar eğlenen konuklar, gül ağacına dileklerini asmayı da ihmal etmedi.

Kemer Country Club’ta golf ödülleri

Kemer Country Club’ta golf ödülleri

Coşkuyla kutladılar

NG Şirketleri, Hıdırellez’i coşkuyla karşıladı. Kütahya Porselen, NG Kütahya Seramik, Kütahya Ambalaj, NG Makine çalışanları ve aileleri, Kütahya’da ortak bir kutlama yaptı. NG Korosu, söylediği şarkılarla konuklarına keyifli anlar yaşattı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte, ritüeller de yerine getirildi.

Kemer Country Club’ta golf ödülleri

Kemer Country Club’ta golf ödülleri