Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Club’ta düzenlenen Sweet Weekend Anne&Çocuk Şenliği, aile eğlencesine dönüştü. Demirören Ailesi’nin de katıldığı etkinlik, konuklarına keyifli iki gün yaşattı.

Farklı ve keyifli etkinliklere imza atan Kemer Country Club, hafta sonu gerçekleşen Sweet Weekend Anne&Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Kemer Country Club İstanbul Hotel’de düzenlenen etkinlik, tam bir aile şenliğine dönüştü. Demirören Ailesi’nin destek verdiği organizasyona, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören ve eşi Reyhan Demirören ile Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal da katıldı. Organizasyon kapsamında komedi şov, ritmik jimnastik, çocuk tiyatrosu, bubble şov, robotik, archery tag, slime ve oyun atölyeleri, konuklarla buluştu. Eğitim danışmanı Elgiz Henden, iyi okul kriterleri hakkında bilgi verirken, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, ‘İdeal anne ve baba nasıl olmalı?’ sorusuna yanıt verdi. Seçkin markaların desteklediği organizasyonda, küçükler kadar büyükler de eğlendi.

Haberin Devamı

Kemer Country’de aile şenliği

Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde

düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları’nın ikinci ayağı da ilgi gördü. Mazda Motor Logistics Europe Türkiye tarafından desteklenen etkinlik, iş ve cemiyet dünyasının seçkin simalarını bir araya getirdi. Türkiye’nin en iyi 140 at ve binicisinin Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin&Yetişkinler olmak üzere dört ayrı kategoride mücadele ettiği yarışmada, yine kapalı manej katılım rekoru kırıldı. Zorlu yarışları takip eden binicilik meraklıları, Mazda standında markanın modellerini inceleyerek, test sürüşü yapma imkanı da buldu. Organizasyon, 28-29 Nisan arasında yapılacak yarışlarla sona erecek.

Kemer Country’de aile şenliği