Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country’de düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Yarışmaları’nın ilk ayağı cemiyet ve iş dünyasının akınına uğradı.

Binicilik camiasında heyecanla beklenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları’nın ilk ayağı, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. İsmini ve ilhamını, Japonca “At ve binicisinin benzersiz bir uyum içinde, aynı varlıkmışcasına hareket etmeleri” anlamına gelen Jinba Ittai kavramından alan yarışmalar, büyük ilgi gördü. İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı organizasyonda, Türkiye kapalı manej katılım rekoru kırıldı.

Haberin Devamı

Kemer Country’de heyecanlı turnuva

İki gün süren etkinlikte, Türkiye’nin en iyi 140 atı ve binicisi kıyasıya mücadele verdi. Misafirler, Mazda tarafından kurulan standlarda yeni modelleri inceleyerek, test sürüşü yapma imkanı da buldu. ‘Biniciler’, ‘Yıldızlar’, ‘Gençler’ ve ‘Genç Yetişkin&Yetişkinler’ olmak üzere dört ayrı kategorinin olduğu organizasyonun ikinci ayağı 24-25 Mart’ta gerçekleşecek. 28-29 Nisan arasında yapılacak finalle sona erecek etkinlikte, kategori birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk beşe giren yarışmacılar, para ödüllerinin sahibi olacak.

Kemer Country’de heyecanlı turnuva

Keçeli’den özel gösterim

Geçtiğimiz yıl ‘Hep Yek 2’ filminde Deniz Uğur’un oğlunu canlandırarak sinemaya adım atan Ali Keçeli, geçtiğimiz cuma vizyona giren ‘Görevimiz Tatil’ filminde rol aldı. Seba İnşaat’ın ortaklarından Engin Keçeli’nin oğlu olan 14 yaşındaki oyuncu, bu süreçte en büyük desteği ailesinden aldı. Yurtdışında da eğitimler alan genç oyuncu için, Selen-Engin Keçeli, özel bir gösterim düzenledi. Vadistanbul’daki etkinlikte, Keçeli’nin arkadaşlarının yanı sıra iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinden Revna Demirören, Merva Ulusoy, Alper-Sevgi Tunga, Suzan Şen, Necmettin Karabacak, Fazıl-Merve Bilgel, İzzet-Didem Antebi ve Sitare Kalyoncuoğlu da vardı.

Kemer Country’de heyecanlı turnuva

Kartalkaya’da eğlenceye devam

Kayak turizminin gözde merkezi Kartalkaya, cemiyet ve iş dünyasından tanınmış isimlerini ağırlamayı sürdürüyor. Maritza İnşaat’ın patronu Emir Sarıgül, hafta sonunu ailesi ve arkadaşları Gökhan Ayaydın, Burcu-Ali Ekinci’yle Kaya Palazzo’da geçirdi. Kayak sonrası dostlarıyla Drop Lounge Cafe’de eğlenen Sarıgül, keyifli anlar yaşadı. Akçelik Madencilik’in veliahtı Narin Akçelik de işadamı sevgilisi Ali Kemal Altun’la pistlerdeydi. Birlikte kayak yapan çift, “Dağ havası almaya geldik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kemer Country’de heyecanlı turnuva

Mehmetçik Vakfı’na destek

BİKAP Alışveriş ve Eğlence Şenliği, ikinci kez Ankaralılarla buluşuyor. 5 Mart Pazartesi günü JW Marriott Hotel’de kapılarını açacak olan BİKAP’a birbirinden ünlü isimler katılacak. Işıl Reçber, Ivana Sert, Saba Tümer, Melda Aksu, Emel Yıldırım, Gülnur Güneş ve Fulya Gündoğdu’nun da katılacağı şenlik, Ankaralılara keyif dolu bir gün yaşatacak. Bugüne dek birçok vakfa bağış yapan BİKAP, giriş ücretlerini bu kez Mehmetçik Vakfı için toplayacak.