Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Başarılı iş adamı Rahmi Koç, Otokoç Otomotiv’in 90’ıncı, holdingte çalışmaya başlamasının ise 60’ıncı yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Koç Holding A.Ş Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Koç, iki mutluluğu bir arada yaşıyor. Birincisi, temelleri 1926 yılında atılan Koç Holding’in bünyesinde yer alan Otokoç Otomotiv’in 90’ıncı yıl kutlaması. İkincisi ise başarılı iş adamının Koç Holding’te çalışmaya başlamasının 60’ıncı yılı... Günler öncesinden kolları sıvayan Koç, bayramdan sonra Rahmi M. Koç Müzesi’nde görkemli bir davete ev sahipliği yapacak. İş, sanat, politika ve medya dünyasından pek çok seçkin ismin katılacağı gece, şimdiden merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

KOÇ’UN GURUR GÜNÜ

Üç sergiyle sezon finali

Pilevneli Gallery, Bora Akıncıtürk’ün ‘Çok Mutluyum, Çünkü’, Can Sayınlı’nın ‘Halılar ve Kilimler’ ve Evren Tekinoktay’ın ‘Lotus’ adlı sergilerinin ev sahipliğini yaparak, sezonu kapattı. Kurucu Murat Pilevneli ve sanatçıların ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Aslı Pamir, Sinem Yıldırım ve Monik-Melis Karavil de davetin konukları arasındaydı. Akıncıtürk’ün sergisi; çevre baskısı ile sosyal üzüntüleri absürt ve soyut bir biçimde veriyor. Sayınlı, sanat meraklılarını, halı ve kilim düğümlerinin ortaya çıkardığı enerjiyi görmeye davet ediyor. Tekinoktay ise çalışmalarıyla spiritüel aydınlanma ve yeniden doğuşu sembolize ediyor.

KOÇ’UN GURUR GÜNÜ

Karamehmet cemiyete ‘nefes’ aldırdı

Nefes uzmanı Nevşah Fidan Karamehmet’in terapisine, Elif Gönlüm, Sitare Kalyoncuoğlu, Ayşe Tolga ve Pınar Hotiç gibi tanınmış simalar katıldı. Kuruçeşme Les Ottomans Hotel’de bir araya gelen ekip, ‘doğal nefes’ terapisi yaptı. Karamehmet, “Nefesimiz açık olmadığı müddetçe ne cildimiz, ne diğer hücrelerimiz, ne de organlarımız kendini yenileyebiliyor” diyerek, sağlıklı, dinç ve
fit kalmanın yollarını anlattı.

KOÇ’UN GURUR GÜNÜ

KOÇ’UN GURUR GÜNÜ

Sanat ve doğa bir arada

Zorlu Center’da hizmet veren Misfest, Azuma Makoto, Berke Özcan, Erkut Terliksiz, Lara Kamhi, Myeongbeom Kim, Selvi Kayın ve Zeynep Tosun gibi farklı disiplinlerden tanınmış isimlerin tasarladığı eserlere ev sahipliği yapıyor. Çiçeklerin koku ve rengarenk doğasından ilham alınarak yapılan eserler, meraklılarını bekliyor.

Haberin Devamı

KOÇ’UN GURUR GÜNÜ