Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Köşkte çay saati
Eser Noyan, iki haftada bir gerçekleştireceği ‘Köşkte Çay Saati Buluşmaları’nın ilkini, geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Nokta Beylerbeyi’nde yapılan organizasyonda müzisyene, Nağme Yarkın&Baturay Yarkın da eşlik etti. Buluşmada Noyan’ın tangoları, Boğaz şarkıları ve âlâturkalar, konuklar tarafından beğenildi.
Müzikal bir etkinliğe dönüşen gecede, davetlilere özel menülerin yanı sıra yasemin
Köşkte çay saati
çayı ikram edildi. Özel bir repertuvar hazırlayan Noyan, hikayeleriyle de dinleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Noyan, 1980’lerde Çekirdek Sanat Evi ve Bilsak’ta başlayan müzik serüvenini, Nokta Beylerbeyi’nde devam ettirecek.

Bu söyleşiyi kaçırmayın
Mimarlık dünyasında heyecanla beklenen ve yeni yılın ilk etkinliği olma özelliği taşıyan ÖTE/DE/Kİ Mimarlık Sergisi ve söyleşisi, bu akşam gerçekleşecek. Küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın üstleneceği, Prof. Dr. Luca Molinari’nin sergi danışmanlığını yaptığı etkinlikte, Han Tümertekin, Melkan Gürsel ve Murat Tabanlıoğlu’nun hem eserleri
Köşkte çay saati
sergilenecek hem de söyleşi yapacaklar. Organizasyon, sanat ve kültür hayatına büyük destek veren, Beyoğlu’ndaki Akbank Sanat’ta düzenlenecek.

Madrid’te ilk sergi
Köşkte çay saati
Ahmet Güneştekin’in, farklı dönemlerde çalıştığı işlerini bir araya getirerek, çok yönlü pratiğini sunmayı amaçlayan ‘Işık Üstüne Işık’ isimli sergisi, 10 Ocak’ta Marlborough Madrid’de açılacak. Sergi, sanatçının grotesk seramiklerini, üç boyutlu bulmacaları anımsatan metal konstrüksiyonlarla çalıştığı heykellerini, op art işlerini ve geleneksel el sanatlarını, modern sanatın diliyle bir araya getirdiği kırkyamaları içeriyor. Enrique Juncosa’nın küratörlüğünü üstlendiği ‘Işık Üstüne Işık’, 16 Şubat’a kadar devam edecek.

Yıl dönümü kutlaması
Köşkte çay saati
Doğa ve av sporlarının yanı sıra, sağlıklı yaşam, avcılık ve birçok hobiyi bir araya getiren The Great Wildife Dergisi’nin dördüncü yıl dönümü, Urza’da düzenlenen davetle kutlandı. Ev sahipliğini Aybeniz Orhan’ın yaptığı gecede, av sporuna meraklı isimler buluştu. Etkinliğe, Ali Üstay, Ömer Boravalı ve Nasuh Mahriki de katıldı. Geç saatlere kadar devam eden organizasyon, yeni yaş pastasının kesilmesiyle son buldu.

Yemek molası
Köşkte çay saati
Kerem Tümay ve eşi Merve Hanım, önceki gün Kanyon’daydı. Yoğun iş hayatından fırsat buldukça AVM’de buluştuklarını dile getiren ikili, yeni yılın ilk yemeğini Gina’da yedi. Çift, soğuk havalarda AVM’lerin kaçış yeri olduklarını söyleyerek gülümsedi.

Torunlar
için alışveriş

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının renkli çiftlerinden Buket-Hayrettin Taşdelen, Kanyon’da objektiflere takıldı. Her fırsatta torunlarına olan sevgilerini dile getiren ikili, onlar için kıyafet

Köşkte çay saati
alışverişi yaptı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden çift, yeni yıldan sağlık, huzur ve mutluluk dilediklerini belirtti.

Romantik yemek
İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın’ın kızı İpek Ayaydın ve eşi Talat Abdik, önceki gün Kanyon’da görüntülendi. AVM’de bir restoranda baş başa yemek
yiyen çift, daha sonra
‘Aquaman’ filmini izledi.
Köşkte çay saati



Sporunu aksatmıyor
Efe Özal’ın eşi Sinem Özal, Akmerkez’de
Köşkte çay saati
objektiflere takıldı. Sağlık ve formu için günlük yürüyüşlerini ihmal etmediğini belirten Sinem Hanım, unuttuğu birkaç şeyi almak için geldiğini söyledi. Akmerkez Eczanesi’nde Adile Özdağ’la sohbet eden Özal, daha sonra sporuna kaldığı yerden devam etti.


Stil sahibi
Köşkte çay saati
Rezzan Benardete, gazete bayisinden çıkarken görüntülendi. İş insanı, günlük gazete okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini söyledi. Stili ve şık çantasıyla dikkat çeken Benardete, Mehry Mu’nun sevdiği markalardan biri olduğunu dile getirdi.