Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Tezman ve Kosif Aileleri, ‘Baharın Keyfini Sürün’ etkinliğine ev sahipliği yaptı. Davetliler, deniz kenarındaki organizasyonla, bahara “Merhaba” deyip, yeni model yat ve otomobilleri inceledi.

Tezmarin ve Kosifler Oto, baharın gelişini Kalamış Marina’da düzenlendikleri etkinlikle kutladı. İş ve cemiyet hayatının seçkin simalarını bir araya getiren davet, festival havasında geçti. Aralarında Ali Koç, Ayşegül Dinçkök, Aslı-Metin Şen, Melis-Burak Hatipoğlu ve Yasemin-Cefi Kamhi’nin de bulunduğu konuklar, hem güzel havanın tadını çıkardı hem de yeni model tekne ve otomobilleri görme şansı buldu. ‘Baharın Keyfini Sürün’ organizasyonunda, Beneteau ve Monte Carlo yatları, BMW X3 ile BMW M4 Coupé LCI araçlar, görücüye çıktı. Modeller, otomobil ve deniz tutkunlarından tam puan aldı. Misafirler, Power FM’in müzikleri ve Cana Çankaya’nın canlı performansıyla keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

Gençlere desteğe devam

Üniversitede okuyan başarılı, ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan öğrencilere burs sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, destek verdiği gençlerle bir araya geldi. Nişantaşı Casita’da düzenlenen yemek organizasyonuna, dernek başkanı Şule Argüder ev sahipliği yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Galatasaray, Boğaziçi, Yıldız Teknik ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler, keyifli bir gün geçirdi. Argüder, “Yarınlarımızı güvenle emanet edeceğimiz, hepsi birbirinden akıllı, pırıl prıl öğrencilerimizle buluşmak çok güzeldi” dedi.

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

İstanbul buluşması

Dostlukları çocukluk yıllarına dayanan Sevda Çelik ve Arzu Aşkın’ın yolları İstanbul’da kesişti. Yaşamını İngiltere’de sürdüren ve iki ülke arasında sağlık turizmi çalışmaları yapan Çelik’le, Miami’de emlak işleri yürüten Aşkın, tesadüfen Frankie’de buluştu. İkili, birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

Minik kalpleri unutmadı

Sanayici Mehmet Fatih Bilici ve Yeşim Bilici’nin kızları Nermin Lara Bilici, yazarlık yolunda ilk adımı attı. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hayat hakkındaki duygu ve düşüncelerini doğru tespitlerle paylaşan Bilici, ‘İlk Deneme Yazılarım’ kitabını çıkardı. Eserden elde edilecek tüm gelir, MİKA-DER’e (Minik Kalplerle Elele Derneği) bağışlanacak.

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

Açılış ve nikah bir arada

Kültür turizminin gözde merkezlerinden Kapadokya’nın yeni oteli Seraphim Cave Hotel kapılarını açtı. Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa Köyü’nde yer alan otelin açılışında, iş, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri hazır bulundu. Otelin kurucuları Nihat Çimen ve Gökhan Kanat ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, hem tarihi ve kültürel yerler gezildi hem de balon turu yapıldı. Çimen, tarihi 1853 yılına dayanan otelin dokusunu bozmadan kalite ve konforu misafirlerine sunmak için çalıştıklarını anlattı. İş adamı, kutlama gecesinde, eşi Asuman Çimen’e sürpriz yaparak, nikah tazeledi.

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ

MARİNADA YAZA ‘MERHABA’ PARTİSİ