Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen aileleri, geçtiğimiz hafta içinde tatlı bir telaş yaşadı. Eğitimlerini yurt dışında sürdüren çocuklarının diploma almalarının sevincini paylaşan aileler, fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınladı. Sitare Kalyoncuoğlu’nun kızı Naz Akdilek, Tufts Üniversitesi’nden mezun oldı. Kalyoncuoğlu, kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay da, Babson College 99’uncu yıl mezunları arasında yer alan oğlu Kerim’in diploma törenindeydi. Anne Çiğdem Hatice de bu mutluluğa ortak oldu.

Haberin Devamı

İş adamı Necmettin Kocataş oğlu Mert Zorlular’ın, Serim Sunguroğlu ise oğlu Erim’in mezuniyetinde, ailesiyle duygu dolu anlar yaşadı. İş kadını Hare Dinçer, Pace Üniversitesi’nden mezun olan kızı Tuvana’nın yanında yer aldı. Cemiyet hayatının önde gelen bir başka ismi Nil Yılmazer de, kızı Melisa Özgüneş’in New York Syracuse Üniversitesi klinik psikolojisi bölümünden mezun olduğu gün, diğer kızı Serra Özgüneş’le objektife gülümsedi.

MEZUNİYET COŞKUSU

Cemiyet hayatının seçkin isimleri, geçtiğimiz hafta yurt dışında eğitim gören çocuklarının mezuniyet sevincine ortak oldu

MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU

Gaziantep’te özel defile

16’ncı yüzyıldan bu yana Gaziantepli ustalar tarafından geleneksel kara tezgahlarda dokunan kutnu kumaşıyla tasarlanan parçalarıyla dikkat çeken KUTNİA, 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu Antep evinde yapılan keyifli bir moda şovuyla tanıttı. AJK Tekstil Kurucu Ortağı Jülide Konukoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen defilede, Çağla Şıkel podyuma çıktı.

MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU

‘Sarı Kırmızı İz Bırakanlar’ sergisi

Galatasaray Lisesi’nin kuruluşunun 150’nci yılı kutlamaları kapsamında, Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Sarı Kırmızı İz Bırakanlar Sergisi’ açıldı. Yaşayan tüm Galatasaraylıların ebediyete göçmüş büyüklerine şükran ve saygı ifadesi olan etkinliğe ilgi yoğun oldu. Sergide, eski ve yeni mezunlar da bir araya geldi.

MEZUNİYET COŞKUSU

Sezonu açıyor!

Nedim Binler’in sahibi olduğu ve Yüksel Yılan’ın işletmesini üstlendiği Sess, eğlencenin nabzını tutmaya devam ediyor. Başarılı sezonunu Sway London’da düzenlediği ilk yurt dışı organizasyonuyla taçlandıran Sess Nişantaşı, 9 Haziran’da sezon kapanışı yapacak. Mekan, 7 Haziran itibarıyla Sess Türkbükü’nde yaz sezonunu başlatacak.

Haberin Devamı

MEZUNİYET COŞKUSU

Doğaya saygılı koleksiyon

Şahin Özalit ve Büro Gereçleri A.Ş.’nin ikinci kuşak yöneticisi Özge Şahin, çevre dostu buruşuk çantalar tasarladı. Geleceğin modası tyvek kağıttan üretilen 90 gram ağırlığındaki Chumac çantalar, yırtılmaya, suya, UV ışınlarına dayanıklı, anti-bakteriyel ve geri dönüştürülebilir olmasıyla dikkat çekti. Şahin, marka adını ise iki yaşındaki yeğeni Arya’nın ‘kucak’ yerine ‘çumak’ demesinden yola çıkarak koyduğunu söyledi.

MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU