Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ünlü anneler ve çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Samsung’un yeni ürünlerinin sergilendiği mutfakta, kurabiye yaparak kutladı.

Cemiyet hayatının ünlü anneleri ve çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Samsung ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte coşkuyla kutladı. Michelin Yıldızlı Şeflerden ilham alınarak tasarlanan yeni ankastre serisi Chef Collection ürünlerinin kullanıldığı atölyede, çocuklar hem yaratıcılıklarını hem de el becerilerini geliştirdi. Ahu Orakçıoğlu, Benan Saraç, Ayşegül Ünal, Burcu Şendir, Banu Kalpakçıoğlu, Füsun Kuran, Nazlı Sert ve Tuba Ergin gibi isimlerin çocuklarıyla katıldığı etkinlikte, lezzetli kurabiyeler hazırlandı.

Haberin Devamı

Minik şefler mutfakta

Minik şefler mutfakta

Sanatın onur günü

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı Bedri Baykam ve çalışma arkadaşları, önceki akşam Pera Palas Oteli’nde Dünya Sanat Günü münasebetiyle görkemli bir davete ev sahipliği yaptı. Baloda iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok seçkin isim bir araya geldi.

Minik şefler mutfakta

Yeni projeler yolda

Altın Kalpler Derneği İcra Komitesi ve gönüllü dostları, Louie İstanbul’da öğle yemeğinde toplandı. Dernek, yeni projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Davette, şehit ailelerine yardım amacıyla 24 Nisan’da yapılacak gecenin hazırlıklarına da başlandı.

Minik şefler mutfakta

Fossil Q, meraklılarıyla buluştu

Fossil Q, önceki gece stilist Deniz Marşan ve moda blogger’ı Ufuk Onur Tapan ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımla meraklılarıyla buluştu. Davete, Başak Dizer Tatlıtuğ, Şirin Ediger, Zeynep Tosun, Elvan Tığlıoğlu, Önder Tiryaki ve Hakan
Öztürk’ün de aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Minik şefler mutfakta