Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Yat üreticisi Fairline Yachts’ın, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen ‘Fairline Days X’ daveti, iş ve cemiyet hayatını buluşturdu.

Dünya çapında el işçiliğiyle tanınan İngiltere merkezli lüks tekne markası Fairline Yachts, dünyadaki 50’nci kuruluş yıl dönümünü İstanbul’da kutladı. Markayı Türkiye’de 23 yıldır temsil eden Karina Yatçılık’ın düzenlediği ‘Fairline Days X’ daveti, Rahmi Koç Müzesi Nelson Pub’da yapıldı. İş ve cemiyet hayatından birçok tanınmış ismin katıldığı etkinlikte, Fairline Squadron 53 model tekne beğeniye sunuldu. Karina Yatçılık yönetici ortakları Murat Soydaş ve Ersev Sevinçer ev sahipliğinde geleneksel olarak bu sene 10’uncusu düzenlenen organizasyona, Fairline Yachts Genel Müdürü Russell Currie ve İş Geliştirme Direktörü Karl Gilding de katıldı.

Haberin Devamı

Müzede yıl dönümü

Müzede yıl dönümü

Göz kamaştıran tişörtler

Tıp dünyasının önde gelen isimlerinden Dr. Hasan İnsel ve Zuhal İnsel’in, giyilebilir sanat çalışmalarıyla adından söz ettiren kızı Ceylan İnsel, Bebek’teki atölyesini Nişantaşı’na taşıdı. Tişörtler üzerine yaptığı doğa dostu figür çizimleriyle geniş bir çevreye hitap eden İnsel, Güzelbahçe Sokak’ta hizmet veriyor.

Sanatçı, hafta sonları çocuklara yaptığı atölye çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Müzede yıl dönümü

Eğitime katkı devam ediyor

Son 14 yıldır kuruluş gecelerinde davet vermek yerine, elde ettiği geliri Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlayarak gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunan Sunset Grill & Bar, bu sene de geleneği bozmuyor. Yarın akşam düzenlenecek 24’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamasında, ihtiyacı olan öğrencilere burs imkanı sağlanacak. Anlamlı geceye Tarık Koray, müziğiyle eşlik edecek.

Müzede yıl dönümü

Ceylan Ateş’e Altın Palmiye

Almanya, Türkiye ve Dubai’de özel tasarımlara imza atan mimar Ceylan Ateş, SwissOtel The Bosphorus İstanbul’da beşincisi düzenlenen ‘Zer Altın Palmiye Ödülleri’ gecesinde ‘En İyi Designer’ ödülünün sahibi oldu. Törende Türk modacı Zeynep Kartal’ın kendisi için tasarladığı elbiseyi tercih eden Ateş, çok heyecanlandığını belirterek, “Amacım, ismimin dünyaca ünlü bir marka olması. Bir şeyler tasarlamak ve bunların çok beğenilmesi beni mutlu ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Müzede yıl dönümü