Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Sabancı Vakfı’nın desteklediği Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Avrupa turnesi öncesi İstanbullu sanatseverlerle buluştu.

Türkiye’nin en başarılı konservatuarlarından seçilen 81 gençten oluşan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), önceki akşam Zorlu Center’da iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerine müzik ziyafeti yaşattı. Sabancı Vakfı’nın desteğiyle kurulan, şef Cem Mansur yönetimindeki orkestra, Performans Sanatları Merkezi’nde Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Vakfı Başkan Yardımcısı Zerrin Koyunsağan, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü’nün de aralarında bulunduğu konuklardan tam not aldı.
Mansur’un da hocası olan dünyaca ünlü ABD’li orkestra şefi, besteci ve piyanist Leonard Bernstein, doğumunun 100’üncü yılında eserleriyle anıldı.

Haberin Devamı

Müzik ziyafeti

Bodrum’da Afrika esintisi!

Bodrum’un önemli modacılarından Siber Becanoğlu’nun, ‘Afrika Etkisi’ adlı sergisi, önceki gün Bodrum Gümüşlük Açık Mutfak’ta açıldı. Renkli tasarımların yer aldığı sergide Becanoğlu’nu, ustası Cemil İpekçi ve eski eşi oyuncu Sedat Mert de yalnız bırakmadı. İpekçi ‘’Siber’in, Afrika’da geçirdiği 1.5 aydan sonra açtığı sergisi, muhteşem olmuş, inanın göğsümüz kabardı. Çünkü benden etnik tasarımcılığı başarıyla öğrendiğini ama taklit etmediğini, hakiki bir tasarımcı olduğunu ispatladı’’ diyerek arkadaşını övdü.

Müzik ziyafeti

Erken yaş günü sürprizi

İtalya’nın dünyaca ünlü markası Pinko için tasarladığı giysilerin yanı sıra, Türkiye’deki başarılarıyla da adından söz ettiren Arzu Sabancı, erken yaş günü kutlaması yaptı. Dostları arasında özel bir yere sahip olan iş kadınına, yönetim kurulu başkan yardımcılığını da üstlendiği Mikader Başkanı Nesrin Ercan ve arkadaşları sürpriz parti düzenledi. Bu jest karşısında mutlu olan Sabancı, sosyal medyadan bol bol fotoğraf paylaştı.

Müzik ziyafeti

Çeyrek asırlık kutlama

Uluslararası alanda sanatsal çalışmalara imza atan ressam ve moda tasarımcısı Emre Ertürk’ün ’Resimde 25. yıl Volume III’ adlı sergisi Bodrum Sign By Ersan Otel’de açıldı. Emine Ersan’ın ev sahipliğinde, üçüncü kez sanatseverlerle buluşan sergiye katılan konuklar, eserleri yakından incelerken, konsepte ilham olan SPA merkezinde, eşsiz bir deneyime tanıklık etti. Etkinlikle ilgili konuşan Ertürk, “Bugün çeyrek asırlık heyecan yaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Müzik ziyafeti