Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Geçtiğimiz aralıkta İtalya ve ardından pek çok Avrupa ülkesinde vizyona giren Ferzan Özpetek imzalı ‘Napoli’nin Sırrı’nın Türkiye gösterimi için bir davet verildi.

‘NAPOLİ’NİN SIRRI’ ORTAYA ÇIKTI

Yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni filmi ‘Napoli’nin Sırrı’, özel bir gösterimle Türk sinemaseverlerle buluştu. Özpetek, iş, sanat ve cemiyet hayatından seçkin simaların hazır bulunduğu galada, konuklarıyla yakından ilgilendi. Davete katılan Şebnem-Celal Çapa, Gaye-Sait Sökmen ve Aslı-Varol Yaşaroğlu, filme tam puan verdi. Konuklar, daha sonra Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel’in ev sahipliğinde Gina’da gerçekleştirilen yemeğe geçti. Başından sonuna gizem, gerilim ve tutkulu bir aşk hikayesini anlatan film, 26 Ekim Cuma günü vizyona girecek.

Haberin Devamı

‘NAPOLİ’NİN SIRRI’ ORTAYA ÇIKTI

Klinik açtı

‘NAPOLİ’NİN SIRRI’ ORTAYA ÇIKTI

Medikal estetik uzmanı Dr. Sevgi Ekiyor, Nişantaşı’nda klinik açtı. Dostlarının yalnız bırakmadığı Ekiyor, hem mutluluğunu paylaştı hem de yeni teknikler hakkında bilgi verdi. Konuklarıyla pasta kesen doktor, keyifli haliyle dikkat çekti.


Miniklere hijyen dersi

‘NAPOLİ’NİN SIRRI’ ORTAYA ÇIKTI

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Dalin, okul öncesi çocuklara el yıkama alışkanlığı kazandırmak amacıyla el ele verdi. Bu iş birliğinden, ‘Eğlenceli El Yıkama Kitabı-Arkadaşım Cikcik’ ve ‘El Yıkama Şarkısı’ ortaya çıktı. Projenin tanıtımı, Dalin Pazarlama Direktörü Sibel Çağlar, AÇEV Erken Çocukluk Eğitimleri Birimi Direktörü Duygu Yaşar ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Önder Ergönül tarafından yapıldı.

Kemer Country’de şampiyona heyecanı

‘NAPOLİ’NİN SIRRI’ ORTAYA ÇIKTI

Demirören Şirketler Grubu’na ait, uluslararası standartlara sahip Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü, bu hafta sonu ‘At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen heyecan verici şampiyonada, atların farklı kategorilerde terbiyesi, itaati ve teknik ustalığı yarışıyor. Önceki gün startı verilen organizasyon, yarın akşam son bulacak. Engel atlama yarışmaları, 10.00’dan itibaren atlı sporseverlere açık olacak.