Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ahmet Güneştekin’in ‘Ölümsüzlük Odası’ adlı çalışması, cemiyet hayatının tanınmış isimlerini Tersane İstanbul’da buluşturdu.

Marlborough Gallery’nin Contemporary İstanbul’da sergileyeceği ‘Ölümsüzlük Odası’ adlı eserin ön izlemesi, Fettah Tamince’nin verdiği özel bir davetle gerçekleşti. Yağmurlu havaya rağmen sanatseverler, Ahmet Güneştekin’i yalnız bırakmadı. Davete katılanlar arasında, Elif Dürüst, Burcu Güneş, Fadik Sevin Atasoy ve Hacı Sabancı da vardı. Göbeklitepe’den ilham alan Güneştekin, son bir yılda aralıksız devam eden bir çalışmayla eseri tamamladı.

Haberin Devamı

Geceye sevgilisi Nazlı Kayı ile katılan Sabancı, “Sanata her daim önem veriyorum, yine muhteşem eserler var. Herkesin gelip, görmesini tavsiye ederim” dedi.

‘ÖLÜMSÜZLÜK ODASI’ BULUŞMASI

BOL PAZAR’DA SEZON BAŞLIYOR

Göktürk Kemer Country’de pazar günleri kurulan Bol Pazar, yaz tatilinin ardından okula dönüşle kapılarını açıyor. Bu haftaki programda, hem yetişkinler hem de çocuklar eğlenme fırsatı bulacak. Masterpiece Kids, miniklere özel bir ritm atölyesi gerçekleştirecek. Kemer Country’nin sembolü haline gelen Pony Coco ise, ormanda kısa bir gezintiye çıkaracak.

Bol Pazar’da ayrıca gün boyu taş boyama ve resim gibi pek çok atölye düzenlenecek. Çocuklar eğlenirken, aileler de Bol Pazar’ın Taze Direkt ve Manyas Çiftliği gibi değişmez markalarından alışveriş yapabilecek. Bol Pazar Sahne ise, Fötr Blues Band ile izleyenlere müzik ziyafeti sunacak.

‘ÖLÜMSÜZLÜK ODASI’ BULUŞMASI

SABANCI’NIN ÖZEL KONUĞU

Altes Prensesi Akiko’nun, Prens Mikasa Vakfı Onursal Başkanlığı’nı kabul töreni, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ev sahipliğinde Sakıp Sabancı Müzesi’nde yapıldı. Tören, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima, Japonya Konsolosu Norio Ehara, Ahmet Çalık, Mehmet Göçmen, Süleyman Orakçıoğlu ve Nevgül Bilsel Safkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Güler Sabancı, “İki ülkenin kültürlerini yakınlaştıran her adımı çok değerli buluyorum” dedi.

‘ÖLÜMSÜZLÜK ODASI’ BULUŞMASI

‘ÖLÜMSÜZLÜK ODASI’ BULUŞMASI