Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri, koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan tam kapanmada paylaştıkları renkli karelerle dikkat çekti. Kimi ailesiyle vakit geçirdi, kimi ise uzun süredir ertelediği işlerine odaklandı

RENKLİ PANDEMİ

Taşınma telaşı

Teşvikiye’deki Mackenzie-Childs mağazasının sahibi Berrin Ak, pandemi dönemindeki boşluğu fırsata çevirdi ve evini taşımaya karar verdi.

Çiçekler coştu

İnci Gazioğlu, Levent’teki evinin bahçesinde açan çiçekler arasında poz verdi.

‘Korsan yayın’

Televizyon çalışmalarını evden yürüten Ahu Orakçıoğlu, kızı ile renkli karelerini paylaşıp, altına şu notu düştü: “Şu korsan yayın yapana bakın!”

Haberin Devamı

Scooter keyfi

Develi restoranının sahibi Nuri Develi, kızı ile scooter keyfi yaptı. Baba-kızın renkli kareleri, çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Bakım zamanı!

Aylin Kotil, tam kapanmayı fırsat bilip, çiçeklerinin bakımını yaptı. İş insanı, çektirdiği renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

RENKLİ PANDEMİ

Sahada kutlama

Tam kapanmayı fırsat bilip, Antalya’ya uçan ve günün büyük bir bölümünü golf sahasında geçiren Zeynep Başkaya, akşam-üzeri eşi Murat Başkaya’nın yeni yaşını kutladı.

Tarla bakımı...

Neslihan Kozanoğlu, Polonezköy’de sahibi olduğu çiftlikte tarla bakımını yaptı. İş insanı karelere, “Hazır eve kapanmışken” notunu düştü.

Doğum günü sevinci

Yeni yılın ilk günlerinde anne olmanın mutluluğunu yaşayan Dilara Adıgüzel, eşi Derya Adıgüzel’in doğum gününü kutladı. Aile, mutlu anlarını dostlarıyla paylaştı.

Yeni tasarımlar geliyor

Faraway markası ile moda dünyasında farklı bir stil yaratan Ayşe Boyner, tatlı bir telaş içinde... İş insanı, yeni tasarımlarını bayramdan sonra sergileyecek.

Kanolalar arasında

Sanat dünyasının önde gelen ismi Mehmet Sinan Kuran, kalabalık aile dostlarıyla çıktığı Edirne’ye doğru uzanan yolculukta, sık sık mola verdi. Ekip, kanola tarlasında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.