Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının seçkin simaları, Şeker Bayramı’nı tatil fırsatına çevirdi. Hepsinin ortak hedefi dinlenmek olurken, rotalar sahil bölgelerine çevrildi.

Hukuk dünyasının önde gelen isimlerinden avukat Altın Mimir, ailesiyle birlikte dinlenmek, denizin ve güneşin tadını çıkarmak için D Maris Bay’a gitti. Mirmir, keyifli karelerini Instagram hesabından paylaşıyor. Başarılı işletmeci Ali Ünal ve eşi Ayşegül Ünal, sahibi oldukları Moon Beach’te hem tatil yapıyor hem de konuklarını karşılıyor. Moda dünyasının güçlü ismi Cemil İpekçi, Bodrum Dino’da yengesi Ferda İpekçi ve arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Dostlukları çok eskilere dayanan Cengiz Karavan ve Özalp Argüder, eşleriyle soluğu Bodrum’da aldı.

Haberin Devamı

SAHİLDE BAYRAM

Yunan Adaları sezonunu açan Günsel Ülkü’nün ilk durağı Santorini oldu, ardından Mikonos’a geçti. Hacı Sabancı, sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı’yla Monako’da romantik bir tatil yapıyor. Monako’nun yolunu tutan bir başka isimse Hülya Biren oldu... İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Serim, Paris’te düzenlenen bir toplatıya katıldı. Daha sonra ziyaretini uzatarak, şehirde yaşayan arkadaşlarıyla buluştu. Dr. Nihat Tanfer ve eşi Seycan Tanfer ise, sağlık turizminin bir halkası olarak gittikleri Umman’da, hem geziyor hem de bol bol iş görüşmesi yapıyor.

SAHİLDE BAYRAM

İtalyan lezzetleri Bodrum’da

Serafina, Bodrum’daki yeni şubesinde hizmet vermeye başladı. Mekan, Serafina Mare olarak Küçükbük’te müdavimlerini ağırlıyor. Salı ve cuma günleri DJ Ali Sayar, cumartesileri DJ Doğuş Çabakçor’ın müzikleriyle şenlenecek beach ve restorana, tekneyle VIP ulaşım sağlanabilecek. Konuklar, lezzetli İtalyan yemekleri eşliğinde eğlencenin tadını çıkaracak.

SAHİLDE BAYRAM

Prestijli ödül

Aslıhan Koruyan Sabancı’nın ‘Çocuklar için Gurme Lezzetler’ adlı kitabı, ödül aldı. Yazar, World Gourmand Cookbook Awards tarafından düzenlenen yarışmada, ‘Dünyanın En İyi Akdeniz Yemekleri’ dalında birinciliğe layık görüldü. Eğlenceli, renkli ve çocukların ilgisini çekecek görsellerle desteklenen kitap, 352 sayfadan oluşuyor.

SAHİLDE BAYRAM

Desteğe devam!

Türkiye ekonomisine yön veren iş insanlarının kurduğu C Majör İş’ten Sesler Korusu, geçtiğimiz hafta CVK Otel’de bir konser verdi. Geceden elde edilen gelirse, şehit ailelerine bağışlandı. Koroda yer alan Fatma Aydoğdu ve İbrahim Yılmaz’ın da aralarında yer aldığı ekip, yeni bir sosyal sorumluluk projesi için çalışmalara başladı bile.

Haberin Devamı

SAHİLDE BAYRAM