Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

‘Design Week Turkey’nin basın toplantısı, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Türkiye’yi tasarım ekseninde bir araya getiren ‘Design Week Turkey’nin basın toplantısına, sektörün duayen isimlerinin yanı sıra cemiyet hayatından birçok seçkin konuk katıldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, Müge Tezman, Arzu Kunt, Ece Vahapoğlu, Şah Yaycı, Günseli Kato ve Berna Laçin de vardı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen etkinliğin ana teması, tasarım ekosistemiydi.

Haberin Devamı

Bugün Haliç Kongre Merkezi’ndeki ‘Design Week Turkey’de, tasarım-ekonomi ilişkisi, girişimcilik ve zanaatkârlık gibi konular işlenecek.

Tasarım için buluştular

İtalyan usulü tanıtım

AssoulIne Yayınevi, yeni kitabı ‘İtalian Chic’in tanıtımını, eserin yaratıcıları Daria Reina ve Andrea Ferolla’nın katılımıyla Bebek’teki butiklerinde gerçekleştirdi. Markanın Türkiye sahibi İrem Kınay’ın ev sahipliğindeki davete, Nevbahar Koç, Canan Edipoğlu ve Mina Argun’un da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Konuklar kitabı yakından inceleyerek, yazarlardan imza alma fırsatını yakaladı. İtalya’yı konu alan eserde, Andrea Ferolla imzalı illüstrasyonlar da yer alıyor.

Tasarım için buluştular

Ödül mutluluğu

Ankara merkezli Nora Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nafiye Bahur, geçtiğimiz hafta Polatlı Ticaret Odası’nın düzenlediği törende ‘Yılın Vergi Rekortmeni’ ödülünü aldı. Yardımseverliği,sosyal sorumluluk projeleri ve zarafetiyle
adından söz ettiren iş insanı, mutluluğunu çalışanlarıyla kutladı.

Tasarım için buluştular