Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Tuvana Büyükçınar, evinde verdiği davetle ‘Tuvanam X Trendyol X Magnum’ özel parti koleksiyonunu, konukların beğenisine sundu.

Trendyol, Tuvana Büyükçınar ve Magnum, ‘Tuvanam X Trendyol X Magnum’ koleksiyonuyla yeni bir projeye imza attı. Bu iş birliği, önceki akşam Büyükçınar’ın evinde verdiği davetle kutlandı. Etkinliğe, Ceylan Çapa, Burcu Esmersoy, Alara Koçibey, Raşit Bağzıbağlı ve Seben Koçibey gibi isimler katıldı. Modacı çalışmasını, “Bizler gibi güçlü ve özgür kadınların tavrından aldığım ilhamla yarattığım, ihtişam ve ışıltı dolu ‘glam’ bir koleksiyon” cümlesiyle anlattı.

Haberin Devamı

Koleksiyonu yakından inceleyen konuklar, Magnum Crack’i ilk kez deneyimledi. Şıklık yarışının yaşandığı davet, Şebnem Dönmez’in sürpriz şarkı performansıyla devam etti. Oyuncunun birkaç parçalık sahnesi, geceye katılanlardan alkış aldı.

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

‘Her şey çok güzel’

Hazal Kaya, önceki akşam Tuvana Büyükçınar’ın Tarabya’da gerçekleştirilen yeni ürün tanıtımına katıldı. Oyuncu, meme kanseri tedavisi gören annesi Ayşegül için, “Sağlık durumu çok iyi” dedi. Kaya, sevgilisi Ali Atay’la ilgili evlilik sorularına ise, “Her şey çok güzel gidiyor” cevabını verdi.

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

Huzur dağlarda

Fit görüntüsüyle her zaman dikkat çeken Şebnem Çapa, dinlenmek ve huzur bulmak için yine yollara düştü. İş insanı, bu defa Avusturya’da dünya jet sosyetesinin kilo vermek için ziyaret ettiği VivamayrAltaussee’deki yenilenme merkezini tercih etti. Bir haftalık medikal detoks programıyla, kontrol altında beslenme programı alan Çapa, fırsat buldukça doğa yürüyüşleriyle gününü değerlendiriyor.

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

Nezaket ziyareti

Otomotiv başta olmak üzere birçok alanda başarılı işlere imza atan Zerrin Menteşoğlu, aile yaşantısının yanı sıra İstanbul Kızılay Şube Kadın Kolları Başkanı olarak da yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Menteşoğlu ve ekibi, İlhami Yıldırım başkanlığında 3 Aralık’da Raffles Otel’de düzenleyecekleri balonun, heyecanını yaşıyor. Yönetim kurulu, önceki gün İstanbul’a yeni tayin olan Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Hanım’ı, Valikonağı Caddesi’ndeki evlerinde ziyaret etti. İş insanı, Vali Yerlikaya ve eşine “Hoş geldiniz” diyen ekip, gala gecesinin de davetiyesini verdi.

Haberin Devamı

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

‘Senin Mucizen’ başlıyor

Esra Oflaz Güvenkaya’nın, Lifetime TV’de hazırladığı ‘Senin Mucizen’ programı, kadınlara umut olmaya devam ediyor. Pazar günleri yayınlanacak projenin ilk konuğu, Selçuk Yöntem oldu. Zuhal Olcay’la Londra’da yaşadığı günler için oyuncu, “Garsonluk da yaptık, bulaşık da yıkadık. Yaşadığımız evde soba arızası yüzünden elektrik sistemi yandı. Ev sahibi hemen çıkmamızı istedi, sokakta kaldık. Sonra bir arkadaşımızın evinde yaşamaya başladık” dedi.

Kaynak ütopya

Elgiz Müzesi, Alman Filozof Ernst Bloch’un fikirlerinin peşinde gerçekleşen, uzun dönem fotoğraf ve video projesi ‘Kaynak Olarak Ütopya’ya ev sahipliği yapıyor. Goethe Institut İstanbul’un organize ettiği, Pavlov’s Dog Berlin ve NOKS Bağımsız Sanat Alanı’nın proje ortağı olduğu buluşmada, sekiz sanatçı, sekiz ay süren atölyelerin ardından ürettikleri işlerini 14 Kasım-12 Ocak tarihleri arasında Andreas Rost, Volkan Kızıltunç ve Michael Biedowicz küratörlüğünde sergileyecek. Projede yer alan Altay Tuz, Beril Ece Güler, Burak Dikilitaş, Cansu Yıldıran, Egemen Tuncer, Müge Yıldız, Serhat Kır ve Sevinj Yusifova, ütopyayı hem bir ilham kaynağı hem de bir temel olarak aldı.

Haberin Devamı

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

İşkolik aile

Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, Akmerkez’de görüntülendi. Düzenli olarak mağazalarını gezen iş insanı, bu alışkanlığının babası Mustafa Taviloğlu’ndan geldiğini söyledi.

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU

Yemek molası

Şirin Yalçın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazasını ziyaret etti. Çalışanlarıyla kısa bir toplantı yapan iş insanı, daha sonra dostlarıyla buluştu.

TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI BULUŞTU