Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

‘Dostluk Kazansın’ sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rixos Sailing Cup Göcek 2018, hafta sonu yelken tutkunlarıyla buluştu.

Göcek koyunda gerçekleştirilen Rixos Sailing Cup 2018, bu sene de yelkenseverlerin ilgi odağı oldu. Nissan, Egemden, King ve Marintürk’ün sponsor olduğu organizasyonda, 200 sporcu 25 tekneyle kıyasıya mücadele etti. Yarışta, Türkiye Yelken Federasyonu, Göcek Yelken Kulübü ve hakem komiteleri tarafından çizilen rota takip edildi. Turnuvaya Simge Sağın, Sibel Tüzün, Gül Gölge, Özge Ulusoy, Jülide Ateş ve Şah Yaycı gibi ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Organizasyonda, IRC 1 kategorisinde Xone Sailing Team, IRC 2 kategorisinde Anadolu Efes Takımı, Freshmen 1 kategorisinde Jeremy Stroke ve ekibi, Freshmen 2 kategorisinde ise Zekeriya Aydın ve ekibi birinci oldu. Rixos Premium Göcek Genel Müdürü Serdar Baş, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.

ÜNLÜLER YELKEN YARIŞINDA BULUŞTU

Yeni koleksiyon görücüye çıktı

ARZYU by Arzu Kaprol’un yeni couture koleksiyonu ‘Enchanted Büyülü’, Paris Fashion Week sonrası İstanbul’da modaseverlerle buluştu. Teşvikiye’de bulunan mağazasında konuklarıyla buluşan Kaprol’un, iş insanı Ayla Cönger birlikteliğiyle doğan marka davetine, İnci Aksoy ve Meral Saatçi de katıldı.

ÜNLÜLER YELKEN YARIŞINDA BULUŞTU

Projeler yolda

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) kurucusu Bilge Kuru, önceki gün Maslak 1453 Pm Restaurant çıkışında görüntülendi. Bir iş yemeği yediğini belirten iş insanı, yakın zamanda yeni projeler olacağının sinyalini verdi. Kuru, “Dostlarımla hem iş konuştuk hem de sohbet ettik” sözlerinin ardından mekandan ayrıldı.

ÜNLÜLER YELKEN YARIŞINDA BULUŞTU

İşe biraz mola

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Sinan Uyanık, Akmerkez’de objektiflere yansıdı. İş temposuna mola vermek için alışverişe gelen iş insanı, AVM’den ayrılırken görüntülendi.

ÜNLÜLER YELKEN YARIŞINDA BULUŞTU

Oğluyla alışverişte

Ebru Akel Sancak, oğlu Eren’le Akmerkez’de görüntülendi. Sunucu, oğlunun bir çizgi film karakterinin oyuncağını istediği için geldiklerini belirtti.

ÜNLÜLER YELKEN YARIŞINDA BULUŞTU