Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kaya Palazzo Resort&Casino Girne’de, Beyrut’un efsane partileri ve şovlarıyla ünlü Skybar’ın yeni gece kulübü Sky Kyrenia’nın açılışı yapıldı. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya’nın ev sahipliğini yaptığı açılış gecesine, Şehnaz-Haluk Shefik, Tuğba-Nuri Develi, Zeynep-Murat Tarman ve Gökçe Atuk katıldı. Ertesi akşam sahne alan Ajda Pekkan ise şarkıları ve sahne şovuyla dinleyicilere unutulmaz saatler yaşattı.

Yavru Vatan’da eğlence

Evelize Kosif’e kutlama

Hasan-Meral Kosif, ailesiyle akşam yemeği için Küçükbük’teki Serafina Mare’de buluştu. Yemekte, oğulları Hakan’ın eşi Evelize’nin doğum gününü de kutladılar. Davete Hilal Kosif-Javer Piles, Melda-Sinan Kosif ve Zehra Kosif’in yanı sıra aile dostları da katıldı.

Haberin Devamı

Yavru Vatan’da eğlence

‘Ömür Boyu Başarı Ödülü’

Milano’da gerçekleştirlen Marriott International Avrupa Otelleri Franchise Konferansı’nda, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’a, Marriott Otel Grubu tarafından ‘Ömür Boyu Başarı Ödülü’ verildi. İş insanı, Avrupa’da franchise sistemini uygulamada öncülük yapmış olması, Marriott ile alt markalarının Türkiye’de bilinirliğini sağlayarak, ilk renaissance otelini açması nedeniyle, ödüle layık görüldü.

Yavru Vatan’da eğlence

Altın Kalpler’e doğum günü partisi

Altın Kalpler Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri Elif Girgin, Firuze Gök ve Aldeberan Özdoğan, Chef Meze Gümüşsuyu’nda doğum günlerini kutladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde derneğin başkanı Şenay Dağlı da sürpriz yaparak davete katıldı. Parti boyunca müzikler eşliğinde eğlenen konuklar, derneğin gelecek projelerini konuşmayı da ihmal etmedi.

Yavru Vatan’da eğlence

Yavru Vatan’da eğlence