Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Moda Deniz Kulübü, düzenlediği yaza veda partisiyle sezonu kapattı

İstanbul’un nezih mekanlarından Moda Deniz Kulübü, yaz başında verdiği baloyla sezona renkli bir giriş yapmıştı. Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası’nın konseriyle açılışını gerçekleştiren kulüp, aynı ekiple, kışı karşıladı. Kulübün başkanı Teoman Taşpınar ev sahipliğindeki etkinlikte, üyeler keyifli bir akşam geçirdi. Davetliler, kokteylle başlayan gecede, geç saatlere kadar eğlendi. Gerçeker, Merih Gürkaynak, Azade Toner, Siruz Leki, Nur Evliyagil ve Çiğdem-Faruk Bilem’in hazır bulunduğu organizasyonda, konukları bir an olsun yerlerinde oturtmadı.

Haberin Devamı

YAZA VEDA PARTİSİ

Motivasyon verdi!

Amerika’dan özel bir davetle Türkiye’ye gelen ödüllü kişisel gelişim uzmanı Shiny Burcu Ünsal, konferans verdi. Güç, motivasyon ve başarı üzerine bir konuşma yapan Ünsal, konuklarını hem bilgilendirdi hem de eğlendirdi. Sevda Kaya’nın ev sahipliğindeki davete, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

YAZA VEDA PARTİSİ

YAZA VEDA PARTİSİ

Sanat buluşmaları devam ediyor

İyilik İçin Sanat Derneği üyeleri, geleneksel sanat buluşmaları kapsamında, 13’üncü Contemporary Istanbul fuarının sanat danışmanı olan Melike Bayık’ı ziyaret etti. Bayık; derneğin yönetim kurulu başkanı Selin Bozkurt, başkan yardımcısı Çiğdem Eşrefizade, Sena Ağaoğlu Kırcal, Buket Taşdelen ve Nermin Aşçıoğlu’nun aralarında bulunduğu üyelere organizasyon hakkında bilgi verdi.

YAZA VEDA PARTİSİ

Milli binicilere destek

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de gerçekleşen Engel Atlama Balkan Şampiyonası’na katılan Türkiye Binicilik Federasyonu sporcuları, Hırvatistan Türk Büyükelçiliği’nde ağırlandı. Genç biniciler, Büyükelçi Mustafa Babür ev sahipliğinde Westin Otel’de düzenlenen resepsiyonda hazır bulundu. Askeri Ataşe Albay Şentürk Aydınyer ve Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora’nın katıldığı etkinlikte, sporcuların başarıları da kutlandı.

YAZA VEDA PARTİSİ