Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Yaz ve bayram tatili derken, sezonun büyük kısmını sahillerde geçiren İstanbul cemiyet hayatının ünlü simaları, küçük kaçamaklarla yaza veda ediyor.

Rotayı çevirdi

Nora Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nafiye Bahur, arkadaşlarının aksine doğu tatiline çıktı. Kars’a giden iş insanı, şehri karış karış geziyor.

YAZA VEDA TURLARI

Alaçatı tutkunu

Bu yaz çocuklarıyla Alaçatı’yı mesken tutan Berrin Ak, yazın son demlerini yaşıyor Ak, önümüzdeki hafta İstanbul’a dönmeye hazırlanıyor.

YAZA VEDA TURLARI

Enerji depoluyor

Tuzla Port’un sahibi Hümeyra Ökçün, oğlu Can ve arkadaşı Rana Altıntaş’la Marmaris’te dinleniyor. D Maris Bay ‘da kalan iş insanı, yoğun temposu öncesinde enerji ve moral depoluyor.

Haberin Devamı

YAZA VEDA TURLARI

Hollanda kaçamağı

Teknoloji dünyasının önde gelen kuruluşlarından Purple Pan’ın sahibi Ozan Aydemir, eşi Elif Aydemir’le Hollanda’da tatil yapıyor. Çocuklarını İstanbul’da bırakan ikili, baş başa vakit geçiriyor.

YAZA VEDA TURLARI

Yüzü gülüyor

Yaz boyunca hem tatil yapan hem de çalışan Burcu Şendir’in keyfi yerinde. So-yoo markasının yaptığı iş birlikleriyle yüzü gülen iş insanı, Instagram’dan bir veda karesi paylaştı.

YAZA VEDA TURLARI

Maldivler’de baş başa

Hayatlarının her gününü balayı havasında geçiren Sinan-Selma Çilek çifti, Maldivler’e gitti. Karı-koca, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

YAZA VEDA TURLARI

Şairler Mağarası pozu

İtalya’nın dünyaca ünlü Roca Vecchia bölgesinde bulunan ve adını suda yüzen bir prensesten alan Şairler Mağarası’nın ziyaretçileri arasında Şah Yaycı da vardı.

YAZA VEDA TURLARI

Ekip toplandı

Figen-Fatih Kıral, Neşe-Ünsal Sert, Aslıhan-Ömer Abacı ve Cem-Hülya Kalyoncu çiftleri, yazı D Maris Bay’da yaptıkları tatille tamamlıyor.

YAZA VEDA TURLARI

Baba-kız keyfi

Yazar ve gurme Reha Arar, takı tasarımcısı kızı Aylin Arar’la Bodrum’da vakit geçiriyor. Baba-kız, akşam yemeği öncesinde objektiflere takıldı.

Aile bir arada

Gülsüm-Nafi Güral çifti, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahibi oldukları NG Sapanca’da geçiriyor. İkiliye, çocuk ve torunlarından oluşan kalabalık bir ekip eşlik ediyor.

Hatıra fotoğrafı

Feriha-Osman Göksu çifti, Çeşme’den hareket eden ve Yunan Adaları’na giden gemiye binmeden önce mürettebatla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Üç kuşak bir arada

Erkek moda dünyasının önde gelen isimlerinden Yusuf Kenan, bayram nedeniyle ara verdiği Bodrum tatiline, oğlu ve torunuyla, kaldığı yerden devam ediyor.

Kadınlar iyiliğe yelken açıyor

Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın üçüncüsü 7-8-9 Eylül tarihlerinde İstanbul Caddebostan-Adalar parkurunda düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda kurumların kadın yelken takımlarının yarıştığı etkinlik, bu yıl bireysel kadın sporculardan oluşan takımlara da kapılarını açtı. Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde gerçekleşen organizasyon, yelkenciliğin desteklemesini ve sporcuların yetiştirilmesini amaçlıyor. Kupa gelirinin bir kısmı, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na bağışlanıyor.

YAZA VEDA TURLARI

Kartal tasarımı tercih etti

‘The Only Way is Essex’ adlı TV şovuyla tanınan İngiliz oyuncu Billie Faiers, Ibiza’da düzenlediği bekarlığa veda partisinde, Türk tasarımcı Zeynep Kartal imzalı bir tulum giydi. Faiers, üç gün üç gece süren partide, ayrıca modacının beyaz V yakalı mini tulumunu da tercih etti.

Haberin Devamı

YAZA VEDA TURLARI

Bayram ziyareti

Halkla ilişkiler dünyasının duayen ismi Betül Mardin, önceki gün Pera Palas Oteli’ni ziyaret etti. Mardin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk’ün kaldığı odayı gezdi. Anı defterine duygusal bir mesaj yazan iş insanı, daha sonra otelde yemek yedi.

YAZA VEDA TURLARI