Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

 Çalışkanlığı, ciddiyeti ve sabrıyla toprak burcunun en karakteristik özelliğini taşıyan Oğlak burcuna mensup ünlü isimler, yaş günlerini dostlarıyla kutlayarak renkli anlar yaşadı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Erhan Kamışlı, Güler Yiğit, Canan İmer ve Rula Habbab’ın da aralarında bulunduğu tanınmış simalar, doğum günlerini sosyal medyadan paylaştığı karelerle ölümsüzleştirdi. İşte o renkli fotoğraflar:

İyi ki doğdun Selin!

Sportive markasının genel müdürü Zeynep Selgur, kızı Zeynep için yaş günü partisi düzenledi. Aile bireyleri ve dostlarıyla evlerinde davet veren Selgur, keyifli anlar yaşadı. 

Haberin Devamı

YENİ YAŞ KUTLAMASI

Şıklık yarışı

Sanayici iş insanı Mehmet Habbab, eşi Rula Habbab için Moda Deniz Kulübü’de doğum günün yemeği verdi. Yılbaşı gecesine rastlayan günde çifte kutlama yapan konuklar, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

YENİ YAŞ KUTLAMASI

 

Çifte mutluluk

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral, geçtiğimiz hafta sahibi oldukları NG Güral Sapanca’da, yeğeni Umut Güral’la aynı güne rastlayan doğum gününü ailece kutladı.

YENİ YAŞ KUTLAMASI

Önce aile sonra dostlarla

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı için önceki hafta iki kutlama birden gerçekleşti. Aile arasında kayınvalide-kayınpeder Sabancı Ailesi ve kardeşleriyle pasta kesen iş insanı, ardından dostlarıyla evinde özel bir davet verdi.

YENİ YAŞ KUTLAMASI

Sürpriz pasta

İstanbul cemiyet hayatının renkli simalarından Güler Dormen Yiğit için gelenek yine bozulmadı. Ayazpaşa’daki evinde gerçekleşen kutlamada abisi Haldun Dormen, Elçin Gümrükçüoğlu ve Göksel Kortay’ın da aralarında yer aldığı dostlarıyla bir araya gelen iş insanı, köpeklerinin figürlerinin yer aldığı pastasıyla beğeni topladı.

YENİ YAŞ KUTLAMASI

Renkli davet

Canan İmer, her sene olduğu gibi bu yıl da kızı, oğlu ve damadıyla mutlu gününü kutladı. Geç saatlere kadar süren davette, Mustafa Ceceli mini konserle geceye renk kattı.

YENİ YAŞ KUTLAMASI