Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Godiva’nın Nişantaşı mağazasında düzenlediği yeni yıl davetine, cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı

Godiva, 2018 koleksiyonunun lezzetlerini, çikolata tutkunlarının beğenisine sundu. Nişantaşı mağazasında gerçekleşen buluşmaya, Yıldız Holding Kurumsal İletişim Başkanı Zuhal Şeker, Godiva Türkiye Müdürü Cankız Alper, Kenzi Soysal, Revna Demirören, Siren Ertan, Çiğdem Doğu, Dilek Hanif, Özlem Süer, Ayşegül Dinçkök, Melek Manisalı, Arzum Onan, Zeynep Mansur, Hatice Eyilik ve Hilal Mocan’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Uninvited Jazz Band’in müzikleriyle keyifli saatler geçiren konuklar, Pop Art sanatçısı Sedef Gali’nin yeni yıla özel canlı resim performansını da beğeniyle izledi.

Haberin Devamı

YENİ YIL BULUŞMASI

YENİ YIL BULUŞMASI

Işıltılı tasarımlar

Arzu Kaprol, Ezra Tuba, Hakaan Yıldırım, Raisa&Vanessa, Zeynep Tosun ve Gizia tasarım ekibinin, Swarovski sponsorluğunda hazırladığı, yılbaşının ışıltısına uygun görkemli koleksiyon, Gizia Gate’te tanıtıldı. Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazanın vitrininde, Nihan Peker imzalı kristal işlemeli kırmızı elbiselerle şov yapan canlı mankenler ise, hem davetliler hem de cadde sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

YENİ YIL BULUŞMASI

YENİ YIL BULUŞMASI

YENİ YIL BULUŞMASI
Dost ziyareti

Yaşamını Londra’da sürdüren ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza atan iç mimar Evren Aras, önceki gün İstanbul’daydı. Yeni yıl öncesinde uzak kaldığı dostlarıyla buluşan ve onuruna düzenlenen davetlere katılan Aras, arkadaşlarının isteğiyle tatilini uzatma kararı aldı.

Haftaya nostaljik bakış

Bir zamanlar İstanbul renkli gece hayatının vazgeçilmez simalarının katıldıkları davetlerden objektifimize yansıyanlar...

Tekstil dünyasının önde gelen isimlerinden Orhan Harmancı, eşi Neslihan Harmancı ve ablasıyla Etiler Şamdan’daki yemek sonrası evlerinin yolunu tuttu.

YENİ YIL BULUŞMASI

Yoğun mesai trafiğinde olan Leyla Alaton, ayağının tozuyla döndüğü iş seyahatinden sonra, babası İshak ve annesi Mara Alaton’la hasret giderdi.

YENİ YIL BULUŞMASI

Bangladeş Fahri Başkonsolosu Pamir Bezmen ve eşi Nermin Bezmen, arkadaşları Ali Atasagunlar’ın Bebek’teki evlerinde düzenlenen davete katıldı.

YENİ YIL BULUŞMASI

Eczacıbaşı Ailesi’nin büyüğü Haluk Eczacıbaşı ve eşi Türkan Eczacıbaşı Sheraton Otel’de bir davet çıkışı şoförlerini bekledi.

Haberin Devamı

YENİ YIL BULUŞMASI

Cemiyet hayatının renkli simalarından oluşan neşeli arkadaşlar grubu, Vatan Caddesi’nde yer alan Lunapark Gazinosu’ndaki konsere katıldı.

YENİ YIL BULUŞMASI