Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

EKAV Vakfı’nın 29’uncu yılı şerefine gerçekleşen Genco Gülan’ın ‘Biyolojik Kübizm’ başlıklı sergisi, Süzer Plaza’da renkli bir davetle açıldı

Türkiye’nin kültür-sanat hayatında bu ay 29’uncu yılını kutlayan EKAV Vakfı, ‘Sanat geliştirir, iyileştirir, birleştirir’ mottosuyla dostlarının karşısına yıl dönümü şerefine yeni bir sergi ile çıktı. Çağdaş sanatçı Genco Gülan’ın ‘Biyolojik Kübizm’ sergisi, yaklaşık beş yıldır ürettiği ve tümü Picasso referanslı resim, heykel, çizim, özgün baskı seramik ve fotoğraflarından oluşuyor. Süzer Plaza’daki etkinlikte, Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman-Yasemin Kahraman, Ebru Sanver, Beste Yurttaş, Nurdan Ateş, Dr. Fulya Üçem, Figen Özdenak, Mukaddes Akça ve Feriha Göksu da vardı.

Haberin Devamı

Yıl dönümü sergisi


EKAV Başkanı İnci Aksoy’un ev sahipliğindeki günde, sanatçının daha önce İzmir’deki Resim ve Heykel Müzesi ve Amsterdam’daki De Loods’da sergilenip büyük beğeni toplayan eserlerinin yanında EKAV Gallery’de birçoğu ilk kez sergilenen eserleri de sunuldu. Çalışmalar, 25 Aralık’a kadar görülebilir.

Yıl dönümü sergisi