Cadde Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın!

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın!

29.02.2024 - 07:51 | Son Güncellenme:

Attila Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, "Geçmişten günümüzdeki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Yanlış bir geleceğe ışınlanmış gibi yaşıyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın

Müzik dünyasında besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak tanınan Attila Atasoy, ilk plağını 1974 yılında doldurdu. 1975'te 'Ümit Veren Şarkıcı' ödülüne layık görülürken, 1982'de Bulgaristan'ın Slanchev Briag kasabasında yapılan müzik festivalinde Türkiye'yi temsil etti ve iki ödül aldı.

Haberin Devamı

"VİZESİZ BİR SAAT 40 DAKİKA"

Sosyal medyayı aktif kullanan müzisyen, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e gitmiş ve yurt dışı tatilinde yaşadıklarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın

"MEĞER SON DURAKMIŞ"

Otobüste yolculuk yaptığı sırada çektiği selfie'yi Instagram hesabından yayınlayan sanatçı, "Belediye otobüsü ile şehir turu... Bayıldığım bir şey yerel hayata karışmak. Bu arada kilo veriyorum iyi oluyor. Fakat şöför bana kızdı niye inmiyorum diye. Meğer son durakmış" mesajını yazmıştı.

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın

"BAŞARILI İSİMLER VAR"

Attila Atasoy, önceki gün Nişantaşı City's'te objektiflere takıldı. Şarkıcı, "100'üncü yıl konserleri nedeniyle 2023'ün sonuna kadar Amerika'daydım. Şimdi geldim yeni birkaç çalışmam var. Artık biraz gençler çalışsın. 50 yılımı tamamladım, gençlerle ilgilenilsin diye düşünüyorum. Gençleri başarılı buluyorum. Onları izlemek keyifli... Edis, Buray ve Zeynep Bastık gibi başarılı isimler var.  Bütün bestelerimi gençlere açtım. Benden izin almadan kullanabilirler. Bir işe yarıyorsam ne mutlu bana" dedi.

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın

Haberin Devamı

"SADE YAŞIYORUM"

Atasoy, "İstanbul'da neler yapıyorsunuz?" sorusuna, "Arkadaşlarımla buluşuyorum. Kafeye gidip, gazete okuyorum. Benden sonra başkası okusun diye gazeteleri bırakıyorum. Sade yaşıyorum. 159 ülke gezdim. Bir kitap çıkardım ve gezi yazılarımı blog sayfamda yazıyorum. Ulaşılmayan yerleri keşfettim. Kongo'da kabilelerde yaşadım. Bu da hayata daha doğru bakmamı sağladı" diye konuştu.

Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın

"KALABALIĞI HİÇ SEVMİYORUM"

Şarkıcı, "Geçmişten günümüzdeki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Yanlış bir geleceğe ışınlanmış gibi yaşıyorum. Herkesin elinde telefon şaşırıyorum. Şaşkın şaşkın bakıyorum. Antalya'da büyüdüm o zamanki kibarlığı özlüyorum. Her şey kalabalık oldu. Kalabalığı hiç sevmiyorum" yanıtını verdi.