Cadde Avatar Atakan: Survivor'a gitmem...

Avatar Atakan: Survivor'a gitmem...

25.01.2018 - 07:39 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ‘Avatar’ lakaplı Çağan Atakan Arslan oldu. 'Survivor 2018'le ilgili hayranlarını üzen haber verdi.

Avatar Atakan: Survivora gitmem...

"Maçlardan önce korku değil tedirginlik oluyor"
Kick-box yapan Çağan Atakan Arslan, “Maçlar öncesinde korkmuyor musun?” sorusunu şöyle yanıtladı:
“Korku değil de tedirginlik oluyor. O tedirginliğin de olması gerekiyor. Çünkü ne olacağı belli değil. Sen de çalışıyorsun, rakip de çalışıyor. Ve bir darbede seni yatırabilir. Onun da riski var. Mesela üç raunt boyunca adamı döversin, sonra o bir tane vurur, yatırır seni ve maçı kazanabilir. Hiçbir maçın da garantisi olmuyor. O yüzden başta ‘Ne olacak’ tedirginliği oluyor. Ama bu tedirginlik de bize tabii ki bir anlamda güç veriyor. Ringe çıkıyorsun, gong çaldığı andan itibaren o tedirginlik yerini profesyonelliğe bırakıyor.”

Haberin Devamı

"Sert vurmak için antrenman yapıyorum"
Avatar Atakan, kol kaslarının kaç santim olduğu sorusu üzerine, “Vücudum güzel görünsün diye antrenman yapmıyorum. Rakiplerime daha sert vurabilmek, daha güçlü olmak için antrenman yapıyorum. Bu şekilde antrenman yaparken zaten fiziğiniz otomatik olarak şekle giriyor" dedi.

"Dışarıda kavga etmiyorum"
“Bu spor seni dışarıda sakinleştiriyor mu?” sorusunu Atakan Arslan, “Tabii ki enerjimi ringde atıyorum. Genelde yurtdışında şiddetten cezaevine giren insanlara da bu sporu yaptırırlar ki içlerindeki şiddeti yenebilsinler, kendi kendilerini eğitebilsinler. Zaten yıllarca kendimi eğitiyorum. Öfkemi de çok çabuk kontrol edebiliyorum. Dışarıda kavga etmiyorum. Bir olay olduğu zaman kendimi kontrol edebiliyorum. Bu sporu yapanların çoğu zaten kendini bu şekilde kontrol eder" şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

"Basketbolcu olmayı hayal ediyordum"
Kick-boksa 17 yaşındayken başladığını belirten başarılı sporcu, öncesinde basketbolcu olmayı hayal ettiğini anlattı: Ben 17 yaşında başladım bu spora. Birazcık geç başladım diyebilirim. 17 yaşına kadar hep basket oynuyordum. Hatta amacım da profesyonel basketçi olmaktı. Mahallede potada yatıyordum diyebilirim. Ama o zamanlar çok zayıf bir çocuktum. Kilo almak için fitness’a başladım. Yaklaşık 6-7 ay fitness yaptıktan sonra, bulunduğum yerdeki kick-boks antrenörü beni derslere davet etti. Kick-boksa başladım ve benim mesleğim oldu.

"Oyunculuğu sevdim, devam edeceğim"
Bir dönem 'Söz' dizisinde rol alan Avatar Atakan, oyunculuğa devam edeceğini açıkladı: 'Söz' benim için çok güzel bir tecrübeydi, çok iyi bir projeydi, çok da mutluydum orada. Şu anda biraz daha maçlara ağırlık verdim. Ama tabii ki oyunculuğu da sevdim. Aynı şekilde devam edeceğim. Şu anda gündemimizde bir dizi yok, maçlar var sadece. Bu ara dövüşüyorum. Bundan sonra dizi de olabilir, sinema filmi de olabilir.

"Van Damme’la yan yana gelmek isterdim"
Avatar Atakan, “Kiminle dövüşmek isterdin?” sorusuna şu yanıtı verdi:
Dünya şampiyonalarında dövüştüm. Dövüştüğüm insanlar bu sporun hep en iyileri yani şampiyonlar ligiydi. Bu sebeple dövüşebileceğim en güçlü adamlarla hep dövüştüm. Bizim sıkletimizdeki süper starlarla yani. Bu sebeple çok merak ettiğim birisi yok. Ama Van Damme ile yan yana gelmek isterdim. Onunla belki antrenman yapabilirdim.”

Haberin Devamı

"Evlendiğim için Survivor’a gitmem mümkün görünmüyor"
2017’de Serap Korkmaz’la evlenen Atakan Arslan, "Survivor All Star’a katılacak mısın?" sorusuna olumsuz yanıt verdi: Herkesin kesinlikle olmak istediği bir platform, ama şimdi başka işlerim var. Bir de evlendim zaten. Evlendiğim için artık hayata biraz daha farklı bakıyorum. O sebeple pek mümkün görünmüyor.

"Kırık kolla WMC dünya şampiyonu oldum"
Avatar Atakan, kırık kolla çıktığı şampiyonluk maçını nasıl kazandığını şöyle anlattı:
“WMC Dünya Şampiyonluğu kemeri için İtalyan bir rakibimle dövüşecektim. Maçtan 5 gün önce antrenmanda bir döner yumruk attım, sağ kolum kırıldı. Ama çok büyük bir organizasyondu ve WMC benim sahip olmak istediğim çok prestijli bir kemer. O maçta kesinlikle dövüşmek istiyordum. Kolum kırılınca bir anda bütün hayallerim suya düştü. O gün Türkiye’de neredeyse tüm doktorları aradık ‘Bu kolu tedavi edebilir miyiz edemez miyiz?’ diye. Bütün doktorlar ‘İmkansız’ dedi. Ama sonra Antalya’da çok iyi bir profesör bulduk, yüz nakli filan da yapan bir hocamız. O ‘Ben koluna platin takarım, vidaları da darbe gelince kırılmayacak şekilde ayarlarım, bu şekilde maça çıkarsın’ dedi. Çok güven verici konuştu. Hemen platini taktı, ameliyat oldum. Maça çıktık, ben sağ kolumu hemen hemen hiç kullanmadım. Üçüncü rauntta da uçan dizle nakavt ettim. Kemeri ülkemize kazandırmış oldum.”

Haberin Devamı

Haftada 70 yumurta
'Avatar' Atakan, protein kazanmak için günde 10 yumurta yediğini söyledi: Yoğun spor yapan sporcular protein için günde 5-10 yumurta beyazı yer. Ben de yiyorum. 1 hafta boyunca yiyorsun, 70 yumurta yapıyor. Bu proteini almak zorundasın.
Avatar, Çağan Atakan Arslan, Serap Korkmaz, Survivor, Hadi Be, Emre Saygı, Söz, dizi

Haberin Devamı