Cadde Ayşe Nazlı annesi Nilüfer'in doğum gününü böyle kutladı

Ayşe Nazlı annesi Nilüfer'in doğum gününü böyle kutladı

01.06.2022 - 09:05 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer, 67 yaşına bastı. Ünlü şarkıcının 1999 senesinde Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlatlık olarak aldığı ve “En yakın arkadaşım” dediği kızı Ayşe Nazlı da annesinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Ayşe Nazlı annesi Nilüferin doğum gününü böyle kutladı

'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, geçtiğimiz aylarda kızı Ayşe Nazlı ile objektiflere yansımıştı.

Haberin Devamı

"ESKİ ŞARKILARIN MODASI HİÇBİR ZAMAN GEÇMEZ"

Altın Plak ve Altın Kelebek gibi birçok önemli ödülün sahibi olan usta sanatçı, "O unutulmayan şarkılar artık günümüzde neden yok?" sorusuna, "Bütün dünyada müzik anlayışı ve zevki değişti. Sonucunda bu Türkiye'yi de etkiledi. Rap ağırlıklı oldu. Bu tarz öne çıktı. Eski şarkılar güzeldir, onların modası hiçbir zaman geçmeyecek. Son yıllarda pop müzik geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" yanıtını vermişti.

Ayşe Nazlı annesi Nilüferin doğum gününü böyle kutladı

1999 yılında evlat edindiği Ayşe Nazlı'ya gözü gibi bakan ünlü şarkıcı, kızıyla fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşıyor. Şimdilerde büyüyen ve 22 yaşına basan Ayşe Nazlı, eğitimini İngiltere'de sürdürüyor.

"EN DEĞERLİM İYİ Kİ DOĞMUŞ"

Zaman zaman annesiyle olan pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Ayşe Nazlı, Nilüfer'in 67'nci yaş gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Uzakta da olsa duygusal bir paylaşımda bulunan Ayşe Nazlı, annesi Nilüfer ile verdiği pozlarda; "En değerlim iyi ki doğmuş" ifadelerini kullandı.

Ayşe Nazlı annesi Nilüferin doğum gününü böyle kutladı

Haberin Devamı

"ŞİDDETLİ ÇATIŞMALARIMIZ YOK"

Daha önce verdiği bir röportajda kızıyla hiç kavga etmediklerini söyleyen Nilüfer, "O kadar çatışmıyoruz. Ayşe Nazlı çok uyumlu bir çocuk. Son derece saygılıdır. Bazen benim tavsiyelerime ve uyarılarıma itiraz edebiliyor. Bu da normal, onun yaşının getirdiği şeyler. Ama öyle şiddetli çatışmalarımız ve kavgalarımız yok" demişti.