Cadde 'İnci Taneleri'nde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu

'İnci Taneleri'nde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu

24.02.2024 - 08:02 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı, ilk bölümden itibaren reytinglerin zirvesine yerleşen 'İnci Taneleri’nin beşinci bölümü, 22 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Dizinin son bölümündeki baba-oğul sahnesi, ekrana damga vurdu.

Kanal D’nin, Yılmaz Erdoğan imzalı reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’nin beşinci bölümü, perşembe akşamı yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen projenin yayınlanan son bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting listelerinin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları, dans sahneleri ile gece boyunca konuşulan 'İnci Taneleri', günün en çok izlenen dizisi oldu.

Haberin Devamı

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

KALPLERE DOKUNAN SAHNE

Cihan’ın (Kubilay Aka) vurulması ve sonrasında yaşananlar geceye damga vurdu. Oğlu Cihan’ın çocukluğu ile ilgili her detayı hatırlayan Azem (Erdoğan), hastaneye giderken ona kuş lokumu götürdü. Ekrana gelen bu sahne, Cihan’ın kalbine olduğu kadar seyircinin de yüreğine dokundu.

İnci Tanelerinde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu

Oğlu Cihan’ı yeniden kazanmaya çalışan Azem gerçeği itiraf ederek, “Ben yapmadım. Annenizi ben öldürmedim” dedi. Bölüm boyunca babasını reddeden Cihan, duydukları karşısında şoke oldu. Ancak Cihan gerçekleri öğrense de yolundan dönmedi ve babasını bir kez daha reddetti.

İnci Tanelerinde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu

İNCİ TANELERİ’NDE ORTALIK KARIŞIYOR

İnci Taneleri'nin 29 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Fragman yine çok izlenecek bir bölümün izleyici ile buluşacağının sinyalini verdi. Azem ile Piraye arasında bir çekim başlamıştır ancak Azem'in aklı hala oğlundadır. Cihan, kendine savaş açanlarla savaşa girmeye karar verir. Dilber’in ise Azem'i Piraye'ye kaptırmaya hiç niyeti yoktur. Peki Azem'in kararı ne olacak? Azem, Dilber'i terk edecek mi? Tüm bu soruların cevabı yeni bölümde belli olacak.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.