Cadde Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim!

Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim!

28.02.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Bade İşçil, önceki gece Best of Europe Awards'a katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, hayatında kimse olmadığını söyledi. Hiç dışarı çıkmadığı için kimseyle tanışmadığını dile getiren İşçil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim

Best of Europe Awards ödül gecesi önceki gün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Törene iş, cemiyet ve sanat hayatından birçok isim katıldı. Gecede boy gösteren isimlerden biri olan ünlü oyuncu Bade İşçil, gazetecilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

"BEN SEÇİCİ BİR KADINIM"

İşcil, "Ekranlarda olmak istiyorum ama malum konularda anlaşamadık (maddi), ben zaten seçici bir kadınım. İyi bir işle ekranlarda olmak istiyorum, sürekli aynı kişiler ekranda, projeden projeye atlıyorlar" dedi ve ekledi:

Bazen evde denk geldiğimde 'Bu daha iki ay önce başka projedeydi' deyip şaşırıyorum. 'Sürümden kazanıyor demek ki' diyorum kendi kendime.

Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim

"YAŞ SENDROMLARI İLE UĞRAŞMAK ZOR"

Eski eşi Malkoç Sualp den olan oğlu Azur ile ilgili sorulara cevap veren ünlü isim, "Futbolu çok seviyor, futbolcu olmak istiyor. Evde sağ olsun kafamı şişiriyor futbol oynayıp. Ergenliğe erken giriyorlar artık. Çocukların yaş sendromları ile uğraşmak zor tabii ki" şeklinde konuştu.

Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim

"BENİ KİM, NEREDE GÖRSÜN DE HOŞLANSIN!"

Hayatında kimse olmadığını da söyleyen güzel oyuncu, şöyle konuştu:

Gerçekten kimse yok hayatımda, neden olmuyor ben de bilmiyorum. Gerçi hiç dışarı çıkmıyorum. Ben yemeğini, temizliğini kendisi yapan bir kadınım, kim nasıl, nerede beni görsün de hoşlansın! Çok sosyal bir hayatım yok. Baktım olmuyor, en son gidip ben teklif edeceğim birinden hoşlandığımda.

Bade İşçil: Birinden hoşlanırsam ben gidip teklif edeceğim