Cadde Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!

09.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Bade İşçil, önceki gün yürüyüş sırasında muhabirlerle sohbet etti. "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim" diyen oyuncu, "Size sosyal medyada çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

Bade İşçil, önceki gün Bebek parkında yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecileri görünce sorulara yanıt veren İşçil, "Bugün hava güzel olduğu için yürüyüşe çıktım. Bu aralar hazırda bir projem de yok ama olacak inşallah. Bu benim tercihim ama gelen teklifler var. Uyuşmazlık oluyor o yüzden aradığımı bulsam ne olduğunu göreceksiniz. Henüz aradığımı bulamadım" dedi.

Haberin Devamı

"HER SARIŞIN AYNI DEĞİL"

"Londra'ya yerleşiyor musunuz?" sorusuna İşçil, “Yok benim değil Kıvanç Tatlıtuğ için yazmışlardı galiba. Her sarışın aynı değil" diyerek kahkaha atan İşçil, "Canım benim Kıvanç” dedi. "Sosyal medya gündemini takip ediyorsunuz?" sorusuna İşçil, “Yani sosyal medya takip etmediklerinizi de önünüze getiriyor ya denk geliyoruz bir de sevdiğim arkadaşlarımı görünce a gidiyor mu? Falan oldu” diye cevap verdi.

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

"KENDİME YETİYORUM ŞİMDİLİK"

Oyuncu, "Londra’da sevgiliniz var diye haberle çıktı" sözlerine "Yok yok öyle bir şey de... Yok sevgilim de yok oğlum var. Sporum var. Kendime yetiyorum şimdilik bilmiyorum” yanıtını verdi.

"SIRTINI BİR ERKEĞE DAYAYAN BİR KADIN DEĞİLİM"

"Hayatınızda biri olacak mı?" sorusuna oyuncu, “Bilmiyorum. Hani arayanlara saygı duyuyorum ama o beni bulacak yani ben yine aynı. Bir yerde denk gelir herhalde yer mekan zaman o ilahi güç" diyerek gülen İşçil, "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim. Tabii ki hayatta  kadının eksiği erkek, erkeğin eksiği kadın dolayısıyla birisi olması gerekiyor. Olmuyorsa da illa zorla  biri olmalı diye kimseye yapışmam" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

"İLİŞKİLERİ MADDİYAT OLARAK DEĞİL MANEVİYAT OLARAK DEĞERLENDİRİRİM"

"Davul bile dengi dengine. Siz buna inanıyor musunuz? Hesabı erkek öder sizce doğru mu?" sorusuna İşçil, "Bizim toplum olarak değerlerimiz var tabii ki hani böyle Alman usulu diye. Kendi arkadaşlarımız arasında da siz de bir yemeğe gittiğinizde erkek hesabı öder ise o zaman hanginiz daha erkek ispatlayalım. Ama kadını yemeğe çağırmışsa davet etmişse tabii ki ödeyebilir. Beni de kız arkadaşım çağırırsa eğer biz bile 'ben seni çağırdım ben öderim' tartışması yaşıyoruz. Ben ilişkileri maddiyat olarak değil de maneviyat olarak değerlendiririm. Kültürler çok önemli bir kere. Aynı zevklere sahip olmak. İlişkiler yaşamış ayrılmış bir kadın olarak diyebileceğim o bir şeyler uyuşmazsa zaten ilişki gitmez" dedi.

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

"BANA DM'DEN YAZIYORLAR"

"Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?" sorusuna İşçil, “Yakışıklı adam o ya oyunculuğuna varamıyor insan değil mi? Bütün arkadaşlarım, beni tanıyanlar yolda görenler 'Kuzey Güney' dizisinden bahsediyorlar. Bana DM'den yazıyorlar" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

"GAZLAYAN MESAJLARI OLUYOR"

Ünlü oyuncu, "Size çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna, "Yok yürümüyorlar.  Bazen bir açıklama yaptığmda işte hani gazlayan mesajları oluyor ama yalnızım diye yazıp yürümesinler" cevabını verdi.

Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler

"BAŞAK AKILLI BİR KADIN"

"Başak Hanım'ın işi zor mu sizce?" sorusuna İşçil, "Başak, akıllı bir kadın. Kıvanç hep zirvede. Başak, zirvedeyken hep var yanında. Demek ki zirvedeyken alabilmiş kadın; saygı duyarım" diye cevap verdi.