Cadde Balıklar pür neşe...

Balıklar pür neşe...

09.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Su elementi grubuna giren ‘Balık’ burcunun 20 Şubat-20 Mart tarihleri arasında doğan mensupları; sağduyulu ve irade sahibi olmalarının yanı sıra, kolay kolay dargınlık yaşamamalarıyla da biliniyor. Balık burcu olan sosyal yaşamın ünlü isimleri, geçtiğimiz günlerde aile arasında pasta keserek, yeni yaşlarını kutladı.

Balıklar pür neşe...

Ailece bir arada

Haberin Devamı

Burcu Kartoz, geçtiğimiz yıl kalabalık dost grubuyla yeni yaşına girişini kutlarken, bu yıl doğum gününü annesi Tülin Hanım’ın hazırladığı pastayla, aile içinde kutladı.

Torunlar arasında

Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve eşi Nurcan Hanım, “İlk göz ağrımız” dedikleri torunları Gözde’nin sekizinci yaşına girişi şerefine, özel bir davet düzenledi. Sadece aile bireylerinin katıldığı etkinlikte, neşeli anlar objektiflere yansıdı.

Kutlamalara devam

Yoğun işlerinden fırsat buldukça onuruna düzenlenen doğum günü partilerine katılan Ebru Erberdi’ye, bir sürpriz de ortağı İrem Güreli’den geldi...

Sürpriz pasta

Erol Özmandıracı, 19 yaşına giren oğlu Erim için mini bir yemek düzenledi. Üniversite sınavları için gece-gündüz çalışan Erim, babasının bu sürprizi karşısında, ders programına kısa bir mola verdi.

Haberin Devamı

Açılışa renk kattılar

Açıldığı günden bu yana İstanbul’un popüler mekanları arasında yer alan Markus, pandemi sonrası kapılarını açtı. Mekanın sahibi Emirhan Paralı ve annesi Filiz Bulutçu, ilk gün çok sevdikleri dostları Ruken Mızraklı’ya küçük bir doğum günü kutlaması yaparak, açılışa renk kattı.

‘İyi ki doğdun Esra’

Son yıllarda moda alanında yaptığı tasarımlarla adından bahsettiren Esra İnceefe, kendi mutluluğunu, sosyal medya hesabından yaptığı “İyi ki doğdum” paylaşımıyla duyurdu. Tasarımcıya, eşi Vedat Bey ve oğlu Emir de eşlik etti.