Cadde Barbaroslar Niko kimdir, öldü mü, diziden ayrıldı mı? Niko'yu oynayan Batuhan Bayar hayatı...

Barbaroslar Niko kimdir, öldü mü, diziden ayrıldı mı? Niko'yu oynayan Batuhan Bayar hayatı...

28.04.2022 - 20:23 | Son Güncellenme:

Batuhan Bayar, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Hızır'ın yakın arkadaşı Niko'ya hayat veriyor. Genç oyuncunun hayat verdiği Niko karakteri ise yayımlanan son bölümde aldığı yara sonrası hayatını kaybediyor. Peki, Barbaroslar'ın Niko'su Batuhan Bayar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Barbaroslar Niko kimdir, öldü mü, diziden ayrıldı mı Nikoyu oynayan Batuhan Bayar hayatı...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Niko karakteri öne çıkıyor. Niko rolüne ise Batuhan Bayar hayat veriyor. Ancak dizinin 29. bölümünde Niko'nun öldüğü ve Hızır Reis'in başında gözyaşları içinde kaldığı görülüyor. Batuhan Bayar öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Haberin Devamı

NİKO ÖLDÜ MÜ?

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Niko, mücadelesi ardından yaralanıyor ve hayatını kaybediyor. Hızır Reis ise Niko başında ona veda ediyor.

BATUHAN BAYAR KİMDİR?

Bayar, 1 Ocak 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocuk yaşlarından itibaren müzikle alakalı olan oyuncu, lise ve üniversite yıllarında sahne almaya başladı.

2021 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar adlı dizide Niko karakterini üstlenmiştir. Daha önce reklam filmlerinde yer almış ayrıca Aile Hükümeti adlı film de rol almıştır. Boyu 1.86 cm, kilosu ise 85’dir.