Cadde BARCELONA’DA ‘EVET’ DEDİLER

BARCELONA’DA ‘EVET’ DEDİLER

11.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü pop şarkıcısı Gülşen, aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile hayatını birleştirdi. Barcelona’da kıyılan nikâha çiftin aileleri ve dostları katıldı...

BARCELONA’DA ‘EVET’ DEDİLER

Gülşen, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu’yla dün İspanya’nın Barcelona şehrinde evlendi. 21 Temmuz için gün alan çift, yaz aylarındaki konser tarihleri nedeniyle erkenden nikah masasına oturdu. Türkiye’nin Barcelona Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikaha ikilinin, aileleri ve dostları katıldı. Gülşen’in nikah şahitliğini arkadaşı Kaan Yıldırım yaparken, Çolakoğlu’nun ise menajer Haluk Şentürk yaptı. 40 kişinin katıldığı törenden sonra W Hotel’e geçildi. Havuz başındaki beyaz konsept temalı düğünde çift, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Çolakoğlu’nun, Türkiye’den gelen misafirlerinin tüm masraflarını karşıladığı öğrenildi. Gülşen modacı Hakan Yıldırım’ın tasarladığı gelinliği giyerken, damat Çolakoğlu ise Armani damatlıkla boy gösterdi.

Haberin Devamı

Akdeniz’i gezecekler

İkili, balayında ise tüm Akdeniz ülkelerini gezecek. Bir süre Barcelona’da kalacak olan çift, daha sonra diğer ülkelere geçecek. Çiçeği burnunda evliler, Gülşen’in yaz aylarında vereceği konserler ve Çolakoğlu’nun Tarkan’ın albümünün son çalışmaları olduğu için bir hafta sonra İstanbul’a dönecek.