Cadde 'Başarı takipçiyle ölçülmemeli'

'Başarı takipçiyle ölçülmemeli'

21.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kerem Bürsin, Antonio Banderas’ın kendisiyle paylaştığı fotoğraflarda daha çok yorum almasına, “Oyunculuk ve başarı hiçbir zaman takipçi sayısıyla ölçülmemeli” dedi

Başarı takipçiyle ölçülmemeli

Kerem Bürsin, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun ‘Sizin Öykünüz’ kitabının lansmanına katıldı. Dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas’ın normalde sosyal medyada 500 yorum almasına rağmen Bürsin’le paylaştığı karelere yorum yağmasıyla ilgili oyuncu, “Aslında burada hayatın tüm gerçekleri ortaya çıkıyor. Oyunculuk ve başarı hiçbir zaman takipçi sayısıyla ölçülmemeli. Antonio Banderes dünyanın tanıdığı ve adını altın harflerle yazdırmış bir isim. Ben ise Kerem Bürsin...” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Sosyal medyadaki takipçi ve beğeni sayısı insanları yanıtmamalı” diye sözlerine devam eden Bürsin, “Mesela Kim Kardashian örneği... Yüz milyonlarca takipçisi var ama kim? Takipçi sayıları insanın başarı oranını göstermez” dedi. Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra adının sürekli aşk dedikodularına karışmasına oyuncu, “Her çıkan aşk haberi doğru değil. İnsanlar tanışır, arkadaş olur, ileride bu aşka dönüşebilir ama hemen oldu demek çok yanlış bence” ifadelerini kullandı.