Cadde ‘Bebeğimin altını değiştiririm’

‘Bebeğimin altını değiştiririm’

14.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Baba olmak için gün sayan Kaan Urgancıoğlu, “Bebeğimin altını değiştiririm. Kardeşimle de aramda yaş farkı var, onun da altını değiştirmişliğim olmuştu” dedi.

‘Bebeğimin altını değiştiririm’

MESUT YILMAZ - Kaan Urgancıoğlu, Kanal D’de ekrana gelen ve başrolünü oynadığı ‘Yargı’ dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, geçtiğimiz haftaki bölümde çocuk kaçırılma sahnesinin izleyiciyi gözyaşlarına boğmasıyla ilgili, “Çok zor bir sahneydi. Oynarken ve izlerken zorlandım. Hayatta bazı trajediler ve acılar yaşıyoruz, onlarla yüzleşmek, ağlamak zorken; başka bir hikâye bizim iyi olmamızı sağlıyor. Umarım herkesin evinde şifaya dönüşür” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer’le evlenen ve baba olmak için gün sayan Urgancıoğlu, “Çok heyecanlıyım. Az kaldı artık... Arkadaşlarım sağ olsun, heyecanımı paylaşıp, tüyo veriyorlar. Baba olmak ikincil bir şey, ilk etapta önemli olan annenin sağlıklı olması” diye konuştu. Oyuncu, “Bebeğinizin altını değiştirir misiniz?” sorusuna ise, “Tabii ki değiştiririm. Kardeşimle de aramda yaş farkı var, onun da altını değiştirmişliğim olmuştu” yanıtını verdi.