Cadde 'Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz!'

'Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz!'

08.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eski basketbolcu Caner Erdeniz ile yaklaşık 6,5 aylık hamile olan oyuncu Müge Boz, ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Erdeniz, sürpriz olması için doğuma kadar bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemediklerini açıkladı.

Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz

Müge Boz ile Caner Erdeniz, Mayıs 2019'da nişanlanmış, bir ay sonra Barselona'da nikâh masasına oturmuş, Kasım 2019'da ise kızları Vina'yı kucaklarına almışlardı.

Haberin Devamı

"DOĞUMA KADAR SÜRPRİZ OLSUN"

Caner Erdeniz, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. İkinci kez baba olmaya hazırlanan 36 yaşındaki emekli basketbolcu, heyecanlı olduğunu söyledi.

Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz

Bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu ama öğrenmek istemediklerini belirten Erdeniz, "Cinsiyet belli fakat biz öğrenmiyoruz. Doğuma kadar sürpriz kalsın istiyoruz" dedi.

"MÜGE EVLİLİK VE HAMİLELİK SÜREECİNİ YAZIYOR"

Caner Erdeniz, eşi Müge Boz’un hayalinden de bahsetti.

Müge evlilik ve hamilelik süreciyle ilgili hikayeler yazıyor. Böyle bir hayali var. İş yoğunluğu ve hamilelik nedeniyle çok konsantre olabilmiş değil. Bizim tanışmamızdan ikinci çocuğun doğumuna kadar olan süreci ele alacak.

Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz

TATLI TESADÜF!

Eski basketbolcu, motosikletine binmek için hazırlık yaptığı sırada tatlı bir tesadüf yaşandı.

Berrak Tüzünataç, yoldan geçen bir taksiyi durdurdu. Ünlü oyuncu, arkadaşı olan Caner Erdeniz ile selamlaşmayı ihmal etmedi.

Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz

"DOKTOR CİNSİYETİ ZARFA YAZIP VERDİ"

Haberin Devamı

Müge Boz, geçtiğimiz şubat ayında yaptığı açıklamada, "Heyecanlıyız, çok istiyorduk. Cinsiyeti normal şartlarda belli ama biz de bilmiyoruz. Doktorumuz cinsiyetini zarfa yazıp bize verdi, doğuma kadar öğrenmeyeceğiz. Cinsiyetinin ne olacağının hiçbir önemi yok, sağlıklı olsun yeter. Caner erkek hissediyor ama ben keskin bir şey hissetmiyorum" demişti.

Bebeğin cinsiyeti belli ama öğrenmiyoruz