Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU


İngiliz modasının öncülerinden Alexander Mc Queen, geçen hafta ihtihar etti. Olayın hemen ardından modacının fanatiği olan Senem Kardıçalı, Maya Portakal, Feryal Gülman, Begüm Şen, Melisa Eliyeşil, Melisa Mızraklı ve Arzu Atabarut gibi cemiyet hayatının ünlüleri soluğu Alexander Mc Quen’in Nişantaşı’ndaki mağazasında almış. Bir haftada mağazadaki ürünlerin neredeyse tamamı satılmış. Mc Queen fanatikleri, yaz sezonu için gelecek yeni ürünleri de kapora verip ayırtmış.


LADY?GAGA LONGTABLE’DA!

ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

52’inci Grammy Ödül Töreni’nde beş dalda aday gösterilen, ‘en iyi dans müziği kaydı’ ve ‘en iyi elektronik dans albümü’ kategorilerinde ödüle layık görülen Lady Gaga, 23 ve 24 Şubat gecesi Longtable sahneye çıkacak. Aynı gece Lilly Allen, Amy Winehouse ve Pink de Longtable’da söyleyecek. Tabii ki çakmaları! Dört ünlü starı canlandıracak olan Vicky Jackson, ‘The Multi Tribute Show’ adlı sahne gösterisiyle izleyenleri gerçekten hayretler içinde bırakıyor. Vicky Jackson’u daha önce Miami’de izlemiştim. Süperdi. Tavsiye ederim.


TEMMUZDA?KIR DÜĞÜNÜ
ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

Mimar Moris Kohen, bir senedir eski İstanbul Belediye Başkanı Aytekin Kotil’in yeğeni Merve Kotil ile flört ediyor. Moris, geçen yaz arkadaşları ve sevgilisiyle tatile gittiği Göcek’te sürpriz yapmış, Merve’ye evlenme teklif edip, tek taş yüzüğü parmağına takmıştı. Evlilik hazırlıklarına başlayan sevgililer, temmuzda Göcek’te kır düğünüyle evlenecekler. Tebrikler!

Haberin Devamı

ÜNLÜ DJ’LERLE SPOR KEYFİ

ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

Türkiye’nin en iyi DJ’leri arasında yer alan U.F.U.K, Murat Uncuoğlu ve BeeGee, nisan ayı sonuna kadar Hillside City Club’ların düzenlediği kardiyo partilerinde canlı performans sergileyecek. Bireysel bir çalışma olan kardiyo egzersizlerinin ilk kez grup olarak uygulanacağı bu programda, spor ve eğlence birleşiyor. Partiler, kardiyo alanları, ziller, düdükler, disko topları ve özel ışıklandırma ile tam bir parti atmosferine dönüşüyor. Bir buçuk saatlikperformans bitiminde katılımcılara özel sürprizlerin yanı sıra protein shut’ları ve meyve suları ikram ediliyor. Meraklısına duyurulur!


ŞİMDİ MODA ‘VAIL’
ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

Kış sporlarına meraklı sosyetenin ünlü isimleri, kayak yapmak için genellikle Fransa’nın gözde kayak merkezleri Courchevel ve Chamonix’i tercih ederdi. Sosyetemiz şimdi kayak için Amerika’ya gidiyor. Aspen’e bağlı Vail kasabası, ünlü Türkleri ağırlıyor. Ümit-Cem Boyner, Lüset-Mustafa Taviloğlu, Rukiye-Evren Ünver ve Emir Baran, geçen hafta Vail’e kayağa gitti.

MERVE?HASMAN’IN 4’ÜNCÜ?SERGİSİ

ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

Güliz Onursal ve Nurettin Hasman’ın kızı Merve, gelecek vaad eden bir fotoğrafçı. Şu ana kadar üç sergi açan Merve, dördüncü sergisini 24 Şubat Çarşamba gecesi Kuruçeşme Blackk’te açacak. Lost dizisinin ünlü oyuncusu Josh Halloway, Amerikalı modacı Donna Karan, Kenan Doğulu, Güliz Onursal, Eda Taşpınar ve Tülin Şahin, Merve’nin objektifine poz veren ünlülerden bazıları.

GOLDEN KEY OTEL’DE NELER OLUYOR?
ALEXANDER MC QUEEN SOSYETEYİ SIRAYA SOKTU

Kartalkaya’daki Golden Key Otel’de geçen ay tatilcilerden ve personelden 16 kişi karın ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetleri üzerine ambulanslarla Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne götürülmüştü. Yapılan tetkikler neticesinde rahatsızlıkların karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığı anlaşılmıştı. Geçen hafta Golden Key Otel’de ilginç bir olay daha yaşanmış. Berna Sapmaz’ın oğlu Derin’i, havuz kenarındaki jakuzide oynarken elektrik çarpmış. Elektrik çarpmasının şiddeti, altı yaşındaki Derin’i havuzun iki metre ilerisine fırlatmış. Derin Sapmaz, hemen hastaneye kaldırılmış. Berna Sapmaz, böyle ciddi bir olay karşısında otelin sahibi Şebnem ve Sedat Uyar’ın ilgisiz kalmalarına çok üzülmüş. Dilerim bir daha böyle kötü ve üzücü olaylar yaşanmaz.