Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BOTOKS KARDEŞLİĞİ


Daha genç, daha güzel olmak isteyen hanımlar, estetik cerrahinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyor. Sosyetik hanımlar arasında botoks yaptırmayan yok. Botoksun icat oluşuyla birlikte hanımların hepsi birbirine benzer oldu. Sosyetik hanımlar bu benzerliğe ‘Botoks Kardeşliği’ adını takmış. Tansa Ekşioğlu ve Ceyla Aysal da hiç ihtiyaçları olmamasına karşın botokstan nasibini alanlardan. Fotoğrafa dikkatinizi çekerim. Tansa ile Ceyla’nın yüz ifadeleri ve gülüşleri aynı. Henüz botokstan nasibini almamış olan aynı karedeki Tülin Şahin’in gülüşü onlardan ne kadar farklı değil mi?


DiVAN iSTANBUL ASIA AÇILIYOR
BOTOKS KARDEŞLİĞİ

Koç Holding bünyesindeki Divan Otelleri’nin yeni halkası, İstanbul Anadolu yakasının en büyük oteli ‘Divan İstanbul Asia’ bugün hizmete giriyor. Açılış kurdelesini Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Palmira Turizm Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ve Şahsuvaroğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahsuvaroğlu birlikte kesecek. Mustafa, Ömer ve Ali Koç bu açılışta babaları Rahmi Koç’u yalnız bırakmayacak.


VINTAGE MI TOP SHOP MU?
BOTOKS KARDEŞLİĞİ

InStyle dergisi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin aile büyüklerine ait giysi ve aksesuarları günümüzde nasıl değerlendirdik-lerini aralık ayı sayısında sayfalarına taşımış. Bu haberi okurken IndhiraTaşpınar’ın kulağındaki küpeler dikkatimi çekti. Çünkü ben bu küpeleri Nişantaşı’ndaki Top Shop mağazasında gördüm. Indhira röportajında bu küpeleri annesinin 1980 yılında aldığını, kendisinin de bunu severek kullandığını söylemiş. Emin olmak için Top Shop mağazasına uğradım. Sizler de görün diye fotoğrafını çektim.


‘Kardan adam’ Minik kalplerle elele

BOTOKS KARDEŞLİĞİ

Minik Kalplerle Elele Derneği’nin kurucularından Aslı Üstünkaya, derneğe gelir sağlamak amacıyla kardan adam şeklinde bir hediye paketi hazırladı. ‘Asma Anadolu Kutu’nun ücretsiz ürettiği ‘Kardan Adam’ hediye paketinin içinde çeşitli Ülker ürünleri, Doluca Şampanya, Kütahya Porselen fincanları, Seda Yazıcı Lokum, Pelit Pastanesi’nin drajeleri, D&R’dan Kerem Görsev jazz cd’si, Farm’ın organik hububat paketleri bulunuyor. Hediye kutuları Kanyon AVM’deki Harvey Nicholas, Patrizia Pepe, Pinko Mağazaları’nda 300 liradan satışa sunuldu. Arzu edenler info@mikader.org‘dan da satın alabilir.


KRİZ ONU DA VURMUŞ
BOTOKS KARDEŞLİĞİ

Ceyla Gölcüklü ile flört etmeye başlayınca magazin basının gözdesi olan Zeki Tanyeri’nin lüks otomobillere merakını dostları iyi bilir. Zeki Bey geçen yıl bir Ferrari, bir Maserati ve bir de Bentley almıştı. Dünyada yaşanan ekonomik kriz Zeki Tanyeri’yi de etkilemiş. Bir alacaklı ödeme güçlüğüne giren Tanyeri’nin Bentley’ine haciz koydurtmuş. Dilerim bir an önce işlerini yoluna koyar. Çünkü Zeki Bey’in 10 bin çalışanı var.

KARTALLAR KANYON’A KONDU
BOTOKS KARDEŞLİĞİ

Beşiktaş’ın Brezilyalı iki forveti Nobre ile Bobo’ya önceki akşam Kanyon’da rastladım. Eşleri Priscile ve Raquel ile Gina Restaurant’ta yemek yiyorlardı. Ben yönetmenliğini Roland Emmerich’in yaptığı 2012 adlı filme girdim. Baktım kartallar da benimle aynı filmi izliyor. Film bittikten sonra fikirlerini sordum, “İnşallah böyle bir felaket olmaz. Çok korkutucu” dediler.