Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KUTOĞLU’NDAN  YAZA MERHABA


Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, geçen çarşamba ve perşembe günü Teşvikiye’deki mağazasında dost ve müşterilerine ‘Yaza Merhaba’ daveti verdi. Kutoğlu’nun Akdeniz sahillerinden esinlenerek hazırladığı 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtıldığı davette, konuklar yeni sezon tasarımlarını deneyip alışveriş yaptı. Swissotel’in ikramlarıyla ağırlanan misafirlerin şıklıkları göz kamaştırdı.


SUŞİ YİYİP SOHBET ETTİLER
KUTOĞLU’NDAN  YAZA MERHABA

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Hanım, önceki gece yakın arkadaşlarına Ortaköy Zuma’da bir yemek düzenledi. Mudo’nun sahibi Lüset - Mustafa Taviloğlu, Zeynep - Osman Çarmıklı, Güler Sabancı, Mine Narin ve Feniş Holding’in patronu Sedat Aloğlu’nun da aralarında bulunduğu grup suşi yiyip, bol bol sohbet etti.


ANNELER GÜNÜ PiKNiĞi

KUTOĞLU’NDAN  YAZA MERHABA

İşadamı ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül’ün eşi Fatoş Sarıgül, bugün Darülaceze ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda yaşayan çocuklar için Kemerburgaz’da Anneler Günü pikniği düzenliyor. Bu özel günü annelerinden ayrı geçirecek olan kimsesiz çocuklara moral vermek ve manevi destek sağlamak amacıyla düzenlenen pikniğe, Begüm Şen, Aslı Şen, Reyhan Gülman, Ayşegül Toplusoy, Sinem Ayan, Şebnem Aslan ve Melda Kosif gibi cemiyet hayatının hayırsever hanımları katılacak.

HAYIRSEVER YEMEĞİ
KUTOĞLU’NDAN  YAZA MERHABA

İstanbul Konsolos Eşleri Grubu’nun (SCCI) düzenlediği geleneksel ‘Hayırsever Yemeği’ İstanbul Hollanda Başkonsolosu’nun eşi başkan Sigrid Kervers’in ev sahipliğinde Beyoğlu’ndaki Hollanda Sarayı’nda yapıldı. Bahçede düzenlenen kokteylin ardından, konuklar ana binaya geçip Japon modacı Akiko Kabayashi’nin, ‘Teatral Japon’ adlı moda gösterisini izledi.