Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

SORTIE, BU YAZ EMRE’YE EMANET


Türkiye’nin en popüler gece kulüplerinden olan ve İstanbul yaz eğlencesinin simgesi haline gelen Kuruçeşme’deki Sortie, 2010 yazına oldukça iddialı hazırlanıyor. Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu mekanı, bu yaz İstanbul eğlence hayatının en önemli isimlerinden, Blackk ve Biber’in ortağı Emre Ergani işletecek. On yıldan beri yaz sezonunu Bodrum’da geçiren Ergani, “İstanbul yazlarını çok özlemiştim. Bu yaz çok eğleneceğiz” diyor. Kaynar kardeşler, Emre’yle işbirliğine gitmekle çok isabetli bir iş yaptı. Sortie’nin Emre gibi birine ihtiyacı vardı. Böylece uzun zaman sonra Boğaz’da Reina’ya ciddi bir rakip gelmiş oldu.

Haberin Devamı

ÇAKMA ŞOVA BÜYÜK İLGİ

SORTIE, BU YAZ EMRE’YE EMANET

‘Sahne Canavarı’ olarak dünyada ün yapan Vicky Jackson, ‘The Multi Tribut Show’ ile önceki gece ilk kez Longtable’daydı. Jackson, şovunda Lady Gaga, Amy Winehouse ve Pink oldu. Orijinallerini aratmayan sesi, dansı ve giysileriyle izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Uzun zamandır gecelerde görünmeyen cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Belma Simavi de, arkadaşı Fulya Eşref Cerrahoğlu, Sema Çelebi, Mehmet Birgen ile Viky Jackson’u izleyenler arasındaydı.

MAİDE’NİN ‘IO’SU

SORTIE, BU YAZ EMRE’YE EMANET

Nişantaşı’ndaki Çağla Cabaoğlu Art Gallery’nin sanatçısı Maide Bulak, 3’üncü kişisel resim sergisini önceki gün açtı. Sanatçının ‘IO’ adını verdiği sergiye, cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi. Sanatseverler, tual üzerine karışık teknik çalışmasıyla yapılan toplam 28 eseri 22 Mart’a kadar görebilir. Mustafa Taviloğlu, Hande Ataizi, Mehmet Günyeli, Emre Ergani, Füsun Hattat, Timuçin-İdil Unan, Derin Sarıyer, Haluk Akakçe ve Işıl Sarraf serginin açılış kokteyline katılanlar arasındaydı.

TURYİD’E YÖNETİCİ OLDU

SORTIE, BU YAZ EMRE’YE EMANET

Eğlence sektöründeki işletmelerin çatı örgütü olarak hizmet veren Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD), 7’inci Genel Kurul toplantısında yeni yönetim kurulunu belirledi. Oylama sonucunda, başkanlığa 6’ıncı kez Sunset Restaurant’ın sahibi Barış Tansever seçildi. Kuruçeşme’deki Los Ottomans Otel’in patroniçesi Ahu Aysal da, TURYİD Yönetim Kurulu’na girdi. Hayırlı olsun.

Haberin Devamı

GEZMEKTEN SIKILDI ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Fügen-İlhan Kütük’ün oğlu Emre, İstanbul sosyetesinin en gözde bekarı. Evlilik çağında kızı bulunan annelerin gözde damat adayı olan Emre, geçen yazdan beri Esra Ergintuğ ile flört ediyor. Nerede akşam orada sabah, gezip eğlenen Esra Hanım bu hayatından sıkılmış ve çalışmaya karar vermişti. Esra, özel bir televizyon kanalının genel müdürünün sekreteri olarak geçen hafta işe başladı. Hayırlı olsun.

ŞİŞHANE’DE GÜNDÜZ PARTİSİ
Amerika’da geçen yıl gece partilerine alternatif olarak düzenlenen çılgın gündüz partilerinin Türkiye’deki ilk denemesini İzzet Çapa yapmıştı. Fakat bizim sosyetikler gündüz partilerine yüz vermediği için İzzet, bu organizasyona son vermişti. Şimdi bu konsepti, Şişhane’deki ‘Public’ deneyecek. Cumartesi günü yapılacak ‘Miller Daylight Disco’ adlı parti, saat 15.00’de başlayacak. Partinin müziğini Salih Saka yapacak. Çok merak ediyorum, bakalım bu parti nasıl geçecek?

Haberin Devamı

‘MÜCEVHER’ OPERASYONU
Modacı Neslihan Yargıcı, yaz başından beri Ortaköy’deki Lavanta adlı restoranı işletiyor. Ben de bulduğum her fırsatta Neslihan’ın mekanına uğruyorum. Mücevher tasarımcısı Cem Lokmanhekim’le BPR Halkla İlişkiler Şirketi’nin sahibi Banu Birkan, önceki gece Lavanta’da Neslihan Yargıcı ile sohbet ediyordu. Neslihan ve Cem, ortak bir koleksiyon hazırlamaya karar vermiş. Banu Birkan da bu yeni ikilinin iletişim danışmanlığını yapacakmış. Hayırlı olsun.