Cadde "Beni Red Kit'e benzetiyorlar'

"Beni Red Kit'e benzetiyorlar'

22.11.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Bora Akkaş oldu.

Beni Red Kite benzetiyorlar

Sosyal medya kullanıcalarından gelen "Kendini yakışıklı buluyor musun?" sorusuna Bora Akkaş, "Kendimi çok yakışıklı bulmuyorum ama orta seviyede bir yakışıklılığım yok. Bir kadın beni görünce 'Çok yakışıklı yıkılıyor' demez” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yakın çevresi tarafından 'Red Kit’e benzetildiğini belirten Akkaş, "Kız arkadaşım beni Red Kit’e benzetiyor. Burnum büyük, bir de bazen kürdanla dolaşıyorum diye 'Red Kit' diyor" şeklinde konuştu.

"SESİMİ BEĞENMİYORUM"

Eskiden müziğe ilgili olduğunu ve Rap şarkılar söylediğini belirten Bora Akkaş, "Rap yapan arkadaşlarım vardı, onlarla biraz çalışma fırsatım oldu. Ancak daha sonra bırakmak zorunda kaldım. Bir araya geldiğimizde Rap yapmaya çalışyorum” dedi.

Kendi sesini beğenmediğini söyleyen Bora Akkaş, "Bir şeyler kaydettiğim zaman sesimi beğenmiyorum. Ben şarkı söyleyecek birisi değilim" ifadelerini kullandı.