Cadde 'Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş!'

'Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş!'

05.02.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Oryantal Didem' olarak tanınan Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atmıştı. Geçtiğimiz günlerde Maslak'ta bir mekanda ilk kez sahne alan Kınalı, önceki gece ise şoke eden bir olay yaşadı. Aracını park etmesi için teslim ettiği bir otopark görevlisi, trafik çevirmesine yakalandı. İşte detaylar...

Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş

Şarkıcılık kariyerine adım atan Didem Kınalı, ön yargılı davrananlar olmasına rağmen 'oryantal Didem' algısını yıkıp, 'şarkıcı Didem'e herkesi alıştırmak için çaba göstereceğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde Maslak'daki bir mekanda ilk kez sahne alan ünlü oryantal, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"ARKADAŞLARIMDAN HAKARETLER DUYDUM"

Didem, "İlk kez sahneye çıkacağım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu işi yapmamam gerektiği konusunda yakın arkadaşlarımdan hakaretler bile duydum. Çok kişiyi çıkarttım hayatımdan. Ben dansımı da bırakmıyorum, dans etmezsem ölürüm. Afiş olmayan işlerde çıkacağım. Bu benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyen sahnelerime gelebilir" demişti.

Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş

"AMCALAR, ABİLER ALBÜM YAPSINLAR DİYE YARDIM EDİYORLAR"

Şarkıcı olarak ilk sahne performansına birçok dostunu davet eden Kınalı, gelmeyen dostları için şu sözlerle göndermede bulunmuştu:

Ben davet ettim. 'Gelmek istemeyen gelmesin' dedi. Yanında sevgilisi ve cebi kabarık olan arkadaşlarımız oluyor. Onlara şarkı çıkarsınlar, albüm yapsınlar diye çok yardım ediyorlar. Bende yok, ben ve kuru cüzdanım var. Yanlarında cepleri kabarık olan amcalar, abiler olanlar çok var.

Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş

OTOPARK GÖREVLİSİ ARACINI ALIP GİTTİ!

Tüm bunların ardından 36 yaşındaki Didem Kınalı, önceki gece otopark görevlisinin aracını park etmek için alıp gitmesiyle şoka uğradı. Didem'in aracıyla giden görevli, Kasımpaşa'da trafik çevirmesine yakalandı.

Haberin Devamı

Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş

"KENDİME GELEMEDİM"

Araçta silah taşıyan görevli daha sonra karakola götürüldü. Didem, olayın ardından soluğu karakolda aldı. Çıkışta gazetecilerle konuşan dansöz ve şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Çalınma diyemeyiz aslında. Park etsin diye arabayı verdim. Arabayı almış gitmiş. Sevgilisini öldüreceğini söylemiş polislere de. Arabamda ruhsatsız silah yakalanması beni şoka uğrattı. Kendime gelemedim, sahnem de vardı gidemedim iptal oldu. Çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Mahallece de tanıyoruz. 15 yaşında kızı var onu okutuyor diye yardım etmeye çalışıyoruz hatta.

Didem Kınalı, daha sonra aracını teslim almanın mutluluğu ile derin bir oh çekti.

Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş