Cadde Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum!

Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum!

30.12.2023 - 08:55 | Son Güncellenme:

Daha önce 'Süper Baba', 'Yaprak Dökümü', 'Kadın', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Gönül İşleri' gibi yapımlarda rol alan Bennu Yıldırımlar, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, dizi izlemeye vaktinin kalmadığını belirtti.

Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum

Kanal D'nin final yapan dizisi 'Veda Mektubu'nun Seher'i, ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar; geçtiğimiz yıllarda Hakan Bilgin'in 'Mekânın Sahibine Geldik' adlı programına konuk olmuştu.

Haberin Devamı

"MÜZİSYEN OLSUN İSTEDİK"

Yıldırımlar, oyunculuk üzerine eğitim alan kızı Ada'nın aslında müzisyen olmasını istediğini ifade ederek, şöyle konuşmuştu:

Ada oyunculuk eğitimi aldı. Müzisyen olsun çok istedik. Sesi güzeldir kızımın. Genetik midir nedir bilmem ama sahne ona rahat gelen bir yer. Tercihleri konusunda saygımız sonsuz.

Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum

"BU SENENİN GÜZEL HİKAYELERİ VAR"

54 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Şimdilerde ilk bölümüyle 'Arak' olarak ekrana gelen daha sonra 'Kara' adını alan dizide yer alan oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuştu.

Yeni sezonda yayınlanmaya başlayan dizilerle ilgili görüşleri sorulan Yıldırımlar, "Çalışmaktan dizi izleyen biri değilim. Bu senenin güzel hikayeleri var. Umarım seyircisi yükseğe çıkarır" ifadelerini kullandı.

Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum

"TİYATROYA İLGİ HER ZAMAN VARDI"

Şehir Tiyatrosu'nda yer aldığını belirten oyuncu, "İlgi çok iyi. Oyunumuzun biletleri anında tükeniyor. Tiyatroya ilgi her zaman vardı ve artık sürekli yükseliyor" dedi.