Cadde Bensu Soral: Dışarıdan görenler soğuk zannediyor

Bensu Soral: Dışarıdan görenler soğuk zannediyor

21.03.2021 - 09:55 | Son Güncellenme:

İş insanı Hakan Baş ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Bensu Soral (29), önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Kuaför çıkışı karşısında gazetecileri gören oyuncu, ayaküstü soruları yanıtladı.

Bensu Soral: Dışarıdan görenler soğuk zannediyor

Bensu Soral, gazetecilerin "Bu sene proje var mı?" sorusuna, "Artık bu sene olacak okuduğum senaryolar var" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yaptığı sosyal sorumluluk projesi sorulan güzel oyuncu, "Evet Sosyal Ben ile beraber bir çorap tasarladık. Elde edilen gelirle çocuklara sanat alanında resim, alanında alanında destek olmak amacıyla yaptık" diye konuştu.

Bensu Soral: Dışarıdan görenler soğuk zannediyor

"KİŞİNİN NASIL BAKTIĞINA BAĞLI"
Soral, "Dışarıdan beni görenler çok soğuk sanıyor" sözlerine, "Öyle dememiştim. Aslında dışarıdan beni görenler soğuk zannediyor. Soğuk gören de var. Sıcak gören de var. Kişinin nasıl baktığına bağlı" açıklamasını yapmıştı.

"ALTIN BİLEZİĞİM VAR"
Sora, Güzel Sanatlar mezunu olduğunu ve koronavirüs pandemisi döneminde resim yeteneğini geliştirdiğini belirtmiş, oyunculuğun dışında ikinci mesleğinin resim yapmak olduğunu söylemişti.

Bensu Soral: Dışarıdan görenler soğuk zannediyor

Ünlü oyuncu, “Genelde evdeyim, arada böyle çıkıyoruz. Evde bol bol resim çiziyorum ve spor yapıyorum. Şimdilik hobi amaçlı ama ilerisini bilemeyiz. İnşallah sergi açmayı çok istiyorum. Her tarz yapıyorum; içimden ne geçerse, aklıma ne gelirse onu yapıyorum. Bir tarzım yok, sergi açmak için de ona ihtiyacım var, bir tarz oturttuktan sonra olur" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Soral, "Eğitimini aldım bu işin, zaten güzel sanatlar üniversitesinde okudum. Oyunculuk olmasa bile artı bir mesleğim var. Altın bileziğim var, ikisi de sanatla ilgili” ifadelerini kullanmıştı.