Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

Yeni yılın rengi marsala şarap kırmızısı, daha şimdiden dünyaca ünlü isimlerin tercihi oldu...

Dünya çapındaki renk otoritesi Pantone, 2015 yılının rengini marsala şarap kırmızısı olarak açıkladı. “Zengin ve karizmatik” olarak tanımlanan, güçlü ve topraksı bir şarap kırmızısı marsalayı; Beyonce, Blake Lively gibi dünya yıldızları sıkça tercih ediyor. Türkiye’deyse bu rengi ilk kullananların arasında Murat Boz var. ‘Hadi İnşallah’ın galasında Serdar Uzuntaş imzalı bordo takım elbise giyen Boz, giyim konusunda erkeklerin de özgür olabileceğinin en iyi örneği.

Haberin Devamı

2015’in rengi şarap kırmızısı

Selfie’den reklam kampanyası

Kim Kardashian, Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerin kendini kaptırdığı selfie çılgınlığı, reklam kampanyası oldu.
Bir Japon kozmetik markasının yüzü olan şarkıcı Lady Gaga, reklam kampanyalarında kendi çektiği selfie’lerle yer alıyor.
Yakında Türkiye’de de bu uygulamanın benzerini görürsek hiç şaşırmam. Birkaç sene önce Elle dergisinin kapağında tamamen makyajsız poz veren Beren Saat, böyle bir kampanya için ilk aklıma gelen isimlerden. Sizin aklınıza kim geliyor?

Kutoğlu tasarladı, prenses giydi

Avrupa ve Amerika’nın jet-set partilerinde şıklığıyla dikkat çeken Avusturya Prensesi Camilla von Habsburg-Lothringen, Atıl Kutuğlu’nun 10Karaköy Otel’de verdiği özel yılbaşı davetine katılmak için İstanbul’daydı.
Gardırobunda tasarımcının sayısız parçası olan Prenses, gecede de baştan aşağı Kutoğlu giymişti.

Yeni stil ikonu Amal Alamuddin

Georges Clooney‘le evlendikten sonra, dünyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Amal Alamuddin, 2015’in stil ikonu olmaya aday. Dünyada adına çanta tasarımı yapılan sayılı kadınlar listesine giren Alamuddin için ‘Amal’ isimli çanta tasarlandı. Ünlü İtalyan ayakkabı ve çanta markası Ballin’in o çanta için belirlediği fiyat şimdilik 970 dolar.