Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, yüzü olduğu markanın tanıtımı için düzenlenen gecede hayran sayısını artırdı. Lima, konuklarla ilgilenmekten yemek yiyemedi!

Victoria’s Secret’ın Türkiye’de en çok tanınan ve sevilen meleği Adriana Lima, geçen hafta boyunca İstanbul’daydı. Veet’in reklam çekimleri için günlerce İstanbul’un farklı noktalarında süren çalışmaların en ilgi çekici olanı, Galata Köprüsü’nün kapatılmasıydı.
Üç gün süren çekimlerin ardından; Esma Sultan Yalısı’nda, Lima’nın ev sahipliğinde yaklaşık 100 kişilik yemek ve after parti düzenlendi.
Davete; Engin Altan Düzyatan, Ceylan Çapa, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya, Ayşe Kucuroğlu, Neslişah Alkoçlar, Pelin Karahan, Atıl Kutoğlu ve Bennu Gerede gibi isimler katıldı.
Yemeğe Acun Ilıcalı ile gelen Adriana Lima, davetlilerle fotoğraf çektirmekten aç kaldı. Bu durumdan rahatsız olduysa bile, davetlilere hiç hissettirmedi.
Çok klişe olacak ama rahat ve sempatik tavırları gerçekten dikkat çekiciydi. Hatta biz kendisiyle sohbet ederken, kendisine çok hoş bir bileklik hediye eden tasarımcı Batya Kebudi’ye sıkı sıkı sarıldı. İkili, neler mi konuştu?

Haberin Devamı

iLGiDEN AÇ KALDI

Adriana Lima ile ayaküstü bir söyleşi gerçekleştiren Batya Kebudi, gecenin ilerleyen saatlerinde dostlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye’yi bu kadar sevmenizin nedeni nedir?

iLGiDEN AÇ KALDI


Burası, benim ikinci vatanım. Buraya her geldiğimde ayrı yerlerini geziyorum. Ve Türkiye’ye her geldiğimde kendimi çok mutlu hissediyorum. Buradaki enerjiyi çok seviyorum, o yüzden bu ülkeye hayranım.


Podyumda olmasa bile 24 saat podyumda gibi bir hayat yaşıyorsunuz. Bakımlı görünmek için pratik çözümleriniz neler?

Öncelikle spor, benim hayatım. Her gün mutlaka iki kez spor yapıyorum ve bol bol sıvı tüketiyorum.

Türk kadınlarını nasıl buluyorsunuz?

Onların çok bakımlı ve hoş olduklarını düşünüyorum.

Türk modacılardan tercih ettikleriniz var mı?

Beğendiklerim var elbette, mesela reklam çekimlerinde Tuvana Büyükçınar’ın bir tasarımını keyifle giydim.

Hayata yeniden gelseniz, değiştirmek isteyeceğiniz şeyler var mı?

Hayır yok. Ben anda yaşayan biriyim. Hayatımdan ve olduğum noktadan gayet memnunum.