Cadde 'Bir Derdim Var'da duygu seli! Nilüfer'in hayatını değiştiren tarih

'Bir Derdim Var'da duygu seli! Nilüfer'in hayatını değiştiren tarih

08.12.2023 - 00:09 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü beşinci bölüm özeti...

MUSA CAN ÇAYAN- Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu isimlerin yer aldığı 'Bir Derdim Var' beşinci bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

'BİR DERDİM VAR' SON BÖLÜM

Diziden öne çıkanlar şu şekilde:

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

DOĞA ANNESİNİ YARALADI

Doğa halüsinasyon görmeye başladı ve birisinin ona zarar vermeye çalıştığını düşünmeye başladı. Annesi çığlıklar üzerine kızının yanına geldi. Kendine gelemeyen Doğa, annesini bıçakla yaraladı.

DOĞA ANNESİNİ YARALADI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ANNESİNİN ÇABALARI YETERSİZ KALDI

Doğa'nın annesi Meral, kızını klinikten çıkartmak için şikayetçi olmadığını, kızının serbest bırakılmasını istediğini dile getirdi. Ancak klinikteki doktorlar böyle bir şeyin olamayacağını ifade ettiler.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

'KADINSINIZ BİRBİRİNİZİ TUTUYORSUNUZ'

Kutay kızının yaşadıklarını duyunca sinirle kliniğe geldi. İpek, Doğa'nın yaşadıklarını anlatırken Kutay bir anda onunla konuşmak istemediğini söyleyerek Yusuf'la konuşmak istediğini belirtti. İpek nedenini sorunca 'Kadınsınız birbirinizi tutuyorsunuz' dedi.Bunun üzerine Yusuf, 'Kutay Bey isterseniz bu maçoluğunuza dışarıda devam edebilirsiniz ama bu hastanenin sınırları içerisinde cinsiyet ayrımcılığınıza son vermenizi rica edeceğim' cevabını verdi.

Haberin Devamı

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

NİLÜFER, OZAN'DAN ŞÜPHELENDİ

Meral kızıyla ilgili bilgileri paylaşırken erkek arkadaşı Ozan içeri geldi. Nilüfer, Meral'ın yaşça kendinden oldukça küçük olan sevgilisi Ozan'dan şüphelendi.

DOĞA KLİNİKTE KALMAK İSTEDİ

Annesi ve babası kızları klinikten çıkarmak istediklerini söylediler. Doğa klinikten çıkmak istemediğini ifade etti. Doktorlarında isteğiyle Doğa klinikte kaldı.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

ÖZGE KONUŞULANLARI DUYDU

Kuzey'in kliniğe geri getirileceğini öğrenen Özge, gidip çalışanların arasında konuşulanları dinledi. Özge duydukların dayanamayarak istemsizce sohbete dahil oldu.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

KUZEY KLİNİĞE GERİ DÖNDÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OZAN MESAJLARI SİLDİ

Kutay kızıyla ilgili bir şey yapmak için Meral'ın yanına geldi. Odadan Kutay'ın geldiğini anlayan Ozan panikle Doğa'nın telefonundan aralarında geçen mesajlaşmaları sildi.

'BENİ İZLİYOR'

Doğa klinikte Nilüfer'e "Beni izliyor her yere bu kameralardan koydu. Beni kontrol etmek için kamera koydu." dedi. Nilüfer, Doğa'nı kendini kaybetmek üzere olduğunu anlayınca sakinleştirmek ve ona güven vermek için kliniğin kamerayı kırdı.

Haberin Devamı

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

'DOĞRUYU YANLIŞI GEÇELİ ÇOK OLDU'

Ozan, Meral'in yanına geldiğinde kızının telefonunu karıştırdığını gördü. Meral'a 'Kızının telefonunu karıştırmak ne kadar doğru' dedi. Meral, "Doğruyu yanlış geçeli çok oldu Ozancım' cevabını verdi.

'BENİM İÇİN YAPMAZ MISIN?'

Doğa banyoya gittiğinde kimse olmamasına rağmen 'Sevmiyor musun sende beni? Benim için yapmaz mısın? Korkma aramızda kimse öğrenmeyecek." seslerini duydu, panikle çığlık attı.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

'KENDİ ELİYLE KUMARBAZ YARATMIŞ ADAM'

Yusuf, Nilüfer'den Kuzey'in bildiklerini öğrenmek istedi. Nilüfer, Kuzey'in babaannesinin onu aradığını, babasının hapisten çıktığını, kumarbaz olduğunu, oğlunu da bunun için kullandığını, Kuzey'in konsantrasyonunu arttırmak için merdiven altı haplar verdiğini, babasından uzak tutmak içinde böyle bir karar aldığını söyledi.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

ÖMER, NİLÜFER'İ DUYDU

Nilüfer sokak ortasında kendiyle konuşuyordu. Ömer'de sokaktan geçerken sesleri duydu. Nilüfer, Ömer'in onu duyduğunu görünce ne yapacağını bilmeyerek fenalaştı.

Haberin Devamı

ÖMER'İN BÜYÜK ŞÜPHESİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'NEFRET EDİYORUM KENDİMDEN'

Volkan beraber giderlerken İpek'e şiddet uyguladığı için "Özür dilerim. Ben sana asla zarar vermek istemiyorum ama. Düğünede para yetişmiyor. Ben her şeyin tam olmasını istiyorum ama olmayıncada geriliyorum. Nefret ediyorum kendimden' diyerek kendine zarar vermeye başladı. İpek yanında olduğunu söylerek Volkan'ı sakinleştirdi.

KUZEY'İN BABASI ZİYARETE GELDİ

Kuzey'in babası kliniğe ziyarete geldi. Yusuf, Nilüfer'e sormak gerektiğini söylerken Savaş hastayı devraldığı için tek başına karar verdi. Yusuf hemen Nilüfer'i arayarak haberdar etti.

'BABA, OĞUL BİRBİRLERİNİ ÇOK ÖZLEMİŞLER'

Kuzey'in babası oğlunun yanına giderken Nilüfer, Savaş'ı aradı,Kuzey'le babasının görüşmemesi gerektiğini söyledi ancak Savaş onu dinlemeyerek görüşmelerine izin verdi. Nilüfer'e 'Baba, oğul birbirlerini çok özlemişler' dedi.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

OZAN İLE DOĞA'YI GÖRDÜ

Nilüfer evden çıkmak üzereyken televizyonda haberlerde yeni bir sosyal medya uygulamasının yaygınlaştığını gördü. Sosyal medya platformunda arama yapınca Doğa ile Ozan'ın fotoğraflarını gördü.

Haberin Devamı

NİLÜFER, KUZEY'İN BABASIYLA GÖRÜŞMÜŞ

Nilüfer yolda giderken kenara çekilmişti. Ömer de geldiğinde kimle konuştuğunu anlamamıştı. Kuzeyin babası anlatınca ortaya çıktı ki, Nilüfer ile konuşan oymuş. Nilüfer onun tehditlerinden sonra sinirlenmiş ve öyle cümleler kurmuş.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

NİLÜFER GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARDI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'BEN SENİ HAKETMEK İÇİN NE YAPTIM'

Meral kızı, Doğa'ya kıyafet falan götürmek istedi. Ozan'da Meral'a biraz daha dinlenmesi gerektiğini, kendisinin kıyafetleri götürebileceğini söyledi. Meral, 'Ben seni haketmek için ne yaptım' dedi.

'DOĞA GALİBA BENDEN HOŞLANIYOR'

Kıyafet bırakmaya geldiğinde Ozan'ı Nilüfer karşıladı. Nilüfer, belki Ozan'ın yardımcı olabileceğini söyleyerek Doğa hakkındaki bildiklerini sordu. Ozan'da ilkten bir şey bilmediğini söyledi ancak Nilüfer, Doğa ile fotoğraflarını gösterdikten sonra Ozan uzunca bir süre uğraştıktan sonra 'Doğa galiba benden hoşlanıyor' dedi.

'KIZ ARADA KALMIŞ'

Yusuf, Doğa hakkında yaptığı testler sonucunda çelişkili şeylerin ortaya çıktığını söyledi. Nilüfer ise bunun çelişki olmadığını Doğa'nın kendi düşünceleri ile otoritenin duymak istediklerini dile getirdiğini söyledi.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

NİLÜFER’İN GEÇMİŞTE NE YAŞADI? - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'BU KIZ DÜPEDÜZ İZLENİYOR'

Nilüfer, Ozan'ın söylediklerinden sonra onun masum olduğuna kadar verdi. Annesi ve babasıyla ilgili soru sorduğunda Doğa'nın sürekli kameraya bakmasından şüphelendiği için Yusuf'a 'Bu kız düpedüz izleniyor' dedi.

KUTAY EVE GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRMİŞ

Doğa tüm gerçekleri İpek'e anlattı. Kutay'ın önce Ozan'ın telefonunu karıştırmasını istediğini ancak karıştırırken yakalandığını sonra da eve kamera takmak istediğini söyledi. Doğa, annesinin Ozan'a mutluluğunu görünce dayanamayıp kamerayı sökmüş. Annesi de babasıyla daha fazla görüşmek istemeyince mutlu olmuş. Doğa, İpek'e 'Hani küçükken sorarlar ya anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye, bence bu soru yasaklanmalı. Çünkü çocukları seçim yapmaya zorlamak büyük haksızlık' derken annesi ve babası yüzünden istemediği bir hayat yaşadığı anlaşıldı.

'ÇOCUĞUNUZU YALNIZ BIRAKMAYIN OLUR MU?'

Nilüfer tüm olanları dinlettikten sonra Kutay, Ozan ve Meral'e "Çocuklar acı çektiklerinde değil acıları ile baş başa kaldıklarında travmatize olurlar. Lütfen kendi dertlerinizle boğulup çocuğunuzu yalnız bırakmayın olur mu?" dedi.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

YUSUF, NİLÜFER'İ ANLADI

Kuzey'in doğum tarihini gören Yusuf, Nilüfer'in Kuzey'i hayatından birisiyle aynı gördüğünü bundan ötürü ona bu kadar yardımcı olmak istediğini söyledi. Nilüfer farkında olmadan böyle bir benzerlikle ile bağ kurduğunu odasına gidip tarihe baktıktan sonra anladı.

Bir Derdim Varda duygu seli Nilüferin hayatını değiştiren tarih

NİLÜFER MEZARLIĞA GELDİ

Nilüfer, Yusuf'un ona dediklerinden sonra üzüntüsünü yaşamak için mezarlığa geldi. Mezarlıkta Nilüfer'in göz yaşları içinde kalırken Masal'ın doğduğu gün 14.12.2006'da hayatını kaybettiği anlaşıldı. Dizi burada son buldu.