Cadde 'Bir Derdim Var'ın yeni afişi yayınlandı

'Bir Derdim Var'ın yeni afişi yayınlandı

25.10.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı, çok yakında yayına girecek yeni dizisi 'Bir Derdim Var' için geri sayım sürüyor. Dizinin başrollerinde yer alan Birce Akalay ve Mert Fırat’ın ikili afişi yayınlandı.

Ergenlikteki gençlerin ve ailelerinin hassas dünyasını mercek altına alacak AyNa Yapım imzalı Bir Derdim Var dizisi çok yakında Kanal D’de izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) uyarlaması olan dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan afişinin ardından bu kez de başrollerinde yer alan Birce Akalay ve Mert Fırat ile ikili afişi yayınlandı.

Bir Derdim Varın yeni afişi yayınlandı

Dizide gençlerin yaralarını sarmaya çalışan, Doktor Nilüfer'e hayat verecek olan Birce Akalay ile Savcı Ömer olarak karşımıza çıkacak Mert Fırat’ın uyumları şimdiden dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda ikilinin yanı sıra Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken, onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alırken, senaryosunu ise Yekta Torun kaleme alıyor.