Cadde Bir milyon TL'ye Christina Aguilera’yı dinlemek!

Bir milyon TL'ye Christina Aguilera’yı dinlemek!

10.08.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Yedi Grammy ödülü sahibi Amerikalı pop, gospel, caz ve R&B sanatçısı Christina Aguilera; önceki akşam Türk hayranlarıyla buluştu. 2 bin 500 kişi kapasiteli Pearl Event Area’yı tamamen dolduran ünlü ismin konser biletlerinin fiyatı dudak uçuklattı.

Bir milyon TLye Christina Aguilera’yı dinlemek

Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneğiyle tanınan dünyaca ünlü yıldız Christina Aguilera, Antalya Regnum Carya’daki performansında yaklaşık iki saatte 26 şarkı seslendirdi. Müzik dünyasının en önemli kadın yorumcularından Aguilera, performansıyla dinleyicilerini hem eğlendirdi hem de hüzünlendirdi.

Haberin Devamı

FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI

‘Regnum Live in Concert’ kapsamında ülkemize gelen Christina Aguilera’nın, 2 bin 500 kişi kapasiteli Pearl Event Area’daki konserinde tüm biletler satıldı. Mekanın hıncahınç dolduğu gecede bilet fiyatları ise dudak uçuklattı.

Bir milyon TLye Christina Aguilera’yı dinlemek

Performansı locadan takip eden 350 kişi, 15 bin euro (447 bin lira) ile 35 bin euro (1 milyon 43 bin lira) arasında fiyat ödedi. 200 kişi de konseri bistrodan izlemek için 3 bin euro (89 bin lira) ile 15 bin euro (447 bin lira) arasında rakam ödedi. Aguilera’yı ayakta izlemek isteyen bin 950 kişi de 10 bin lira ile 15 bin lira arasındaki fiyatlardan bilet satın aldı.

HAYRANLARA TEŞEKKÜR

Sanatçı, 80 kişilik ekibiyle konserine hazırlandı. Sesiyle kulaklara görsel şovlarıyla da gözlere hitap eden sanatçı, hayranlarını büyüledi. ‘Stripped’ ve ‘Dirrty’ gibi iki önemli hit şarkısı ile konserine başlayan Aguilera’ya sekiz dansçı ve üç vokalist eşlik etti. ‘Genie in a Bottle’, ‘What A Girl Wants’ gibi şarkılarını arkaya seslendiren sanatçı, “Uzun süreden bu yana kariyerimde beni destekleyen, takip eden sizlerle nihayet burada göz göze buluştuğum için çok mutluyum” diyerek, hayranlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Bir milyon TLye Christina Aguilera’yı dinlemek

"UMUDUNUZU KAYBETMEYİN!"

Christina Aguilera, “Unutmayın tek bir hayatımız var; bu gecenin her bir anını doyasıya yaşayacağız... Sonuçta yarın ne olacağını bilemeyiz” diyerek, ‘Feel This Moment’ isimli eserini söyledi. Konserin en duygusal anlarından biri ise, ‘Say Something’ şarkısında yaşandı. Sanatçı, parçayı seslendirmeden önce, “Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin, hayata sıkı sıkıya bağlanın, sizi ayakta tutan şey hayallerinizdir” dedi. ‘Lady Marmalade’ sonrasında gelen ‘Beautiful’daki 4 oktavlık sesi ve yorumu ile herkesi kendine hayran bırakan Aguilera, kapanışı herkesi dansa davet ettiği ‘Fighter’ ve ‘Let There Be Love’ ile yaptı. Sanatçı, “Sizi seviyorum” diyerek, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

TURİZM SEKTÖRÜNE ATILACAK

Aguilera’nın turizm sektörüne atılacağı ve otel yatırımı yapacağı ortaya çıktı. Sanatçının, otel yöneticilerinden fikir aldığı ve yatırım tüyoları sorduğu öğrenildi. Aguilera ayrıca, turnesi sona erdikten sonra ailesiyle birlikte otele tatil için geleceğini belirtti. 

Haberin Devamı

Bir milyon TLye Christina Aguilera’yı dinlemek

MÜTEVAZI İSTEKLER

Dünyaca ünlü sanatçının, mütevazı istekleri ise şaşırttı. Üç gün konaklayan Aguilera, hem odası hem de kulisi için diğer ünlü isimlerin aksine; ayarlanabilir oda sıcaklığı, kalın perde, sümbülteber çiçeği kokulu mumlar, tekerlekli boy aynası, kumaş kaplı masa, LED ışıklı Hollywood makyaj aynası, sekiz tane siyah el havlusu, dört tane siyah büyük havlu, ıslak mendil, Fiji marka su, soda, süt, ananas suyu, buz, meyve-sebze tabağı, doğranmış limon, naneli sakız, bal ve yeşil çay gibi isteklerde bulundu.