Cadde Birce Akalay'dan Sadettin Saran açıklaması!

Birce Akalay'dan Sadettin Saran açıklaması!

08.04.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kendisinden 20 yaş büyük iş insanı Sadettin Saran (57 )ile adı aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece set dönüşü Beyoğlu'nda görüntülendi. Basın mensuplarına "Neyi merak ettiğinizi, ne sormak istediğinizi biliyorum" diyen ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili sokakta röportaj vermeme kuralını bozdu ve gündem olan konu hakkında konuştu.

Birce Akalaydan Sadettin Saran açıklaması

Yeni bir aşka yelken açtıkları yönünde haberler çıkan Birce Akalay ve Sadettin Saran, bu iddiaları, “Bir doğum günü yemeğini alıp, baş başa bir yemek haline getirmişler, asılsız haber” diyerek yalanlamışlardı. Ancak iki ismin sosyal medya paylaşımları yeniden kafaların karışmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

TESADÜF MÜ?
Kaz Dağları’na giden Akalay, burada sosyetenin ve oyuncuların uğrak noktası olan bir oteli bulunan yakın arkadaşı Dilara Karabay’la fotoğrafını paylaşmıştı. Saran da aynı saatlerde bu otelden Karabay’la bir fotoğrafını yayınlamıştı. İki ünlü ismin aynı hafta sonu, aynı otelde konaklaması dikkat çekmişti.

Birce Akalaydan Sadettin Saran açıklaması

"İMKANSIZ BİR ŞEYDEN BAHSEDİYORUZ"
'Mezarlık' dizisi ile dijital platformda izleyicilerle buluşacak olan ünlü oyuncu, önceki gece set dönüşü Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Akalay, “Sizlerin neyi merak ettiğinizi ve ne sormak istediğinizi biliyorum, siz de biliyorsunuz ki ben sokakta röportaj yapmıyorum. Fakat sizi kırmayacağım" diyerek söze başladı.

37 yaşındaki güzel, "Bu konuyla alakalı daha önce de konuştum, yine söylüyorum; 'imkansız bir şeyden bahsediyoruz'. Biz sadece o insanla arkadaş ortamında aynı yerde bulunduk, böyle bir şey olabilir mi? Dilara Karabay benim çok yakın arkadaşım biz imkansızı konuşuyoruz. Bu konu artık lütfen kapansın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BU KONUYU BÜYÜTMEK İKİ TARAF İÇİN DE BÜYÜK SIKINTI"
Muhabirlerin “Birce Hanım Kaz Dağları’na tatile gitmeniz de çok konuşuldu bunun için ne söylersiniz?” sorusuna ise oyuncu, "Daha önce de söylediğimi düşünüyorum. Bu tarz haberlerin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Ortak arkadaşlarımız olabilir, bu bir şey demek değil. Bunu daha fazla büyütmek iki taraf için de büyük sıkıntı. Bu açıklamanın da yeterli olduğunu düşünüyorum. Özel hayat konuşmuyorum, bu sözler yeterli sanırım" şeklinde net bir cevap verdi.

İKİ KEZ EVLENİP BOŞANDI
2011 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Murat Ünalmış'tan 2012'de boşanan Birce Akalay, 'Küçük Ağa' dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Oyuncu çift, 2017'de evliliklerini sonlandırmıştı.

Birce Akalaydan Sadettin Saran açıklaması

Yazarlar